Restaurant Daalder neemt Lokaal Edel over

Binnenkort kunnen we snoepen van Daaldercreaties in Amsterdam West.

Goed nieuws voor fans van restaurant Daalder, want de eigenaren van dit goedlopende restaurant in de Jordaan (te weten Frans van Dam en chef Dennis Huwaë) gaan zich ontfermen over het restaurant in het gebouw het Sieraad aan de Postjesweg.

Daalder restaurant met terras

Wie Lokaal Edel in het Sieraad een beetje kent weet dat dit pand komt met een te gek terras zo niet het chillste terras van Amsterdam West. Vanaf je terrastafel tuur je zo over het water en je hebt er vanaf ’s morgensvroeg tot in de middag volop zon. Maar of dit nieuwe restaurant van Daalder net zoals Daalder op de Lindengracht open zal zijn voor de lunch is nog even afwachten, maar ik vermoed/hoop van wel.

Vanaf 1 april kickt de overname van Lokaal Edel in. Er zal eerst even wat verbouwd worden en het concept en de naam Lokaal Edel zullen niet blijven. Het nieuwe restaurant in Amsterdam West zal wat meer in het verlengde liggen van restaurant Daalder en in het segment casual fine dining vallen. Hoe en wat precies en wat de naam van dit nieuwe etablissement gaat worden horen we zodra de verbouwing check is. De verwachte openingsdatum van het nieuwe restaurant is juli 2019.

Binnenkort zullen we Dennis dus zien in Amsterdam West.

Restaurant Daalder chef's table Amsterdam
Chef Huwaë, altijd gefocust
Zullen we deze goddelijke desserts ook bij hun nieuwe restaurant kunnen happen?
Restaurant Daalder Amsterdam Noord pop-up
Misschien vinden we dit mooie kabeljauw gerecht ook wel terug op de kaart. Wie weet

Events

Edel stond niet alleen bekend om haar terras en restaurant. Ook hun feestjes en events waren niet weg te denken. De mannen achter restaurant Daalder hebben voor de overname van Edel Amsterdam hun handen ineen geslagen met Erik van Wilsum en Frank Hekelaar van TOBACCO Theater & de Artiesten. Deze profi evenementenorganisatoren gaan zich storten op de events binnen het Sieraad. En natuurlijk zal Dennis degene zijn die de food doet voor deze events.

Nog even een paar maandjes geduld en we kunnen ons opmaken voor een nieuwe toffe spot in Amsterdam West.

Tags: Daalder neemt Edel over | nieuw restaurant voor restaurant Daalder

Translate»
Lees vorig bericht:
Recept Chinese zwarte pepersaus
Recept lamsrack met Chinese zwarte pepersaus

Ok ok je kent de pepersaus al. Deze retrosaus Lees verder

Sluiten