Hollandse smaken in een nieuw jasje bij Restaurant Floreyn

Restaurant Floreyn leukt sinds eind vorige maand de Albert Cuypstraat in de Amsterdamse Pijp op. Wie weleens bij Braque naar binnen is gerold is al eens in het pand geweest. Bar Braque is dus nu niet meer en hiervoor in de plaats is Restaurant Floreyn gekomen.

Direct reserveren bij Restaurant Floreyn

Restaurant Floreyn new Dutch food

Liefhebbers van al het moois dat ons kikkerlandje te bieden heeft, denk aardbeien, bloemkool, Texels lam, heel veel lekkers uit de Noordzee en meer, zitten helemaal goed bij het nieuwe restaurant op de Albert Cuypstraat in de Pijp. Wanneer je hier aanschuift staat je een nostalgische avond te wachten. Herkenbare oh-ja-weet-je-dit-nog gerechten vliegen je hier namelijk om de oren. Maarrrr wel op een manier waarop je grootmoeder nog een puntje aan kan zuigen, want ze koken hier met de allerlaatste kooktechnieken en smaakcombinaties. New Dutch food zeg maar. Dus retro ervaring 3.0 zeg maar.

En ook de natjes komen van errug dichtbij. Een Hollandse borrel achteroverslaan dat kan hier. Je kunt hier zelfs nippen aan een Nederlands wijntje. Nice!

Hollandse grapjes

Als je jezelf hebt geïnstalleerd bij dit nieuwe restaurant, geef dan ook even je ogen de kost. Her en der zijn er grappige verwijzingen naar het Hollandse verwerkt in het interieur. Zo geven de maatstrepen op de wand het N.A.P. aan. En is een uit de gracht geviste fiets gebruikt als wanddecoratie en wie weet spot je nog meer grapjes.

En zou het zo zijn dat de naam van het restaurant een knipoog is naar die goede oude guldentijdperk, maar dan wel met een chique lange ij?


Reserveren bij Restaurant Floreyn

Zin gekregen om bij dit new Dutch restaurant uit eten te gaan? Reserveer een tafel zodat je zeker weten terecht kunt. Reserveren kan hieronder en je krijgt via eet.nu een bevestiging van je reservering.

Restaurant Floreyn
Albert Cuypstraat 31
Amsterdam Oud-Zuid | De Pijp
Diner

Openingstijden:
Dinsdag tot en met donderdag van 18.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 18.00 uur tot 3.00 uur
Zondag van 18.00 uur tot 1.00 uur

Foto credits: Restaurant Floreyn

Error: map could not be loaded - a map with the ID does not exist. Please contact the site owner.

 

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Rosie's restaurant Amsterdam
Rosie’s nieuwe verrassende food spot op de Rozengracht

Rosie's op de Rozengracht is er eentje om op je to do lijstje te zetten. Lees verder

Sluiten