Hollandse smaken in een nieuw jasje bij Restaurant Floreyn

Restaurant Floreyn leukt sinds eind vorige maand de Albert Cuypstraat in de Amsterdamse Pijp op. Wie weleens bij Braque naar binnen is gerold is al eens in het pand geweest. Bar Braque is dus nu niet meer en hiervoor in de plaats is Restaurant Floreyn gekomen.

Direct reserveren bij Restaurant Floreyn

Restaurant Floreyn new Dutch food

Liefhebbers van al het moois dat ons kikkerlandje te bieden heeft, denk aardbeien, bloemkool, Texels lam, heel veel lekkers uit de Noordzee en meer, zitten helemaal goed bij het nieuwe restaurant op de Albert Cuypstraat in de Pijp. Wanneer je hier aanschuift staat je een nostalgische avond te wachten. Herkenbare oh-ja-weet-je-dit-nog gerechten vliegen je hier namelijk om de oren. Maarrrr wel op een manier waarop je grootmoeder nog een puntje aan kan zuigen, want ze koken hier met de allerlaatste kooktechnieken en smaakcombinaties. New Dutch food zeg maar. Dus retro ervaring 3.0 zeg maar.

En ook de natjes komen van errug dichtbij. Een Hollandse borrel achteroverslaan dat kan hier. Je kunt hier zelfs nippen aan een Nederlands wijntje. Nice!

Hollandse grapjes

Als je jezelf hebt geïnstalleerd bij dit nieuwe restaurant, geef dan ook even je ogen de kost. Her en der zijn er grappige verwijzingen naar het Hollandse verwerkt in het interieur. Zo geven de maatstrepen op de wand het N.A.P. aan. En is een uit de gracht geviste fiets gebruikt als wanddecoratie en wie weet spot je nog meer grapjes.

En zou het zo zijn dat de naam van het restaurant een knipoog is naar die goede oude guldentijdperk, maar dan wel met een chique lange ij?


Reserveren bij Restaurant Floreyn

Zin gekregen om bij dit new Dutch restaurant uit eten te gaan? Reserveer een tafel zodat je zeker weten terecht kunt. Reserveren kan hieronder en je krijgt via eet.nu een bevestiging van je reservering.

Restaurant Floreyn
Albert Cuypstraat 31
Amsterdam Oud-Zuid | De Pijp
Diner

Openingstijden:
Dinsdag tot en met donderdag van 18.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 18.00 uur tot 3.00 uur
Zondag van 18.00 uur tot 1.00 uur

Foto credits: Restaurant Floreyn

[mapsmarker marker=”360″]

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Rosie's restaurant Amsterdam
Rosie’s nieuwe verrassende food spot op de Rozengracht

Rosie's op de Rozengracht is er eentje om op je to do lijstje te zetten. Lees verder

Sluiten