Fancy pancy, dat is Jansz Amsterdam, het nieuwe restaurant op de Reestraat in de Negen straatjes. Niet alleen ziet het er hier gelikt uit, maar damn wat kunnen ze hier koken. Twee weken terug schoof ik op een donderdagavond aan bij hotspot Jansz Amsterdam voor een proeverij van al hun lekkers en ik kan je vertellen dat het zeker niet mis was.
Dit was één van mijn favoriete gerechten: De tonijntartaar. Wauw wat een smaakbommetje was dit!
Hmmm steak tartaar, ook zeker niet mis.
Ziet er alleen al prachtig uit en smaakt trouwens ook errug goed.
Als ik de New Yorkse chef Cassidy Hallman vraag wat zijn favoriete dish is, geeft hij aan dat het het gerecht met wilde paddestoelen en bloemkool is. Wat een plaatje vind je niet?
Chef Hallman knows how to make a meatball. Dit is zijn signature dish en ik weet wel waarom. Hier blijf je van eten!
Dit visje is een kabeljauw met een lakje van miso. Zeker niet verkeerd.
En dan die bavette….zo mals!
En dan het moment suprême, het zoete deel van het diner. Althans dat blijkt uit de oehhhs en ahhhs die ik opeens om me heen hoor. En niet zo vreemd, want zeg nou zelf dit ziet er toch om te smullen uit?
Dit goddelijke chocotaartje is mijn favoriet. Dit chocoladefestijn heeft zich lekker gesettled in een te yummy caramelgoedje en onderweg ook een hoedje van yoghurtijs gevonden. Zooooo fijn!!
Restaurant Jansz is een ideale plek voor een bijzonder avondje. Hier laat je jezelf lekker verwennen met hele mooie gerechten en hele fijne wijnen. Oh ja, goed idee: Eerst een lekker cocktailtje in de bar om het geheel compleet te maken.
Jansz Amsterdam
Reestraat 8
Amsterdam Centrum
Ontbijt | lunch | brunch | diner
Openingstijden Jansz Amsterdam:
Zondag tot en met donderdag van 6.30 uur tot 22.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 6.30 uur tot 23.00 uur
[mapsmarker marker=”172″]