Nieuw restaurant in oud Michelin garage op de Overtoom

Ik heb iets met garages, ze hebben iets ruigs, ongepolijst en cools. I love it. En tja ik heb ook iets met restaurants, dus als die twee dan samenkomen maak je mij heel erg blij. Je kunt je dus wel voorstellen hoe blij ik ben met de komst van Restaurant MOER in de oude Michelin bandenwisselstation aan het einde van de Overtoom/begin Amstelveenseweg. Het restaurant wordt dan ook een stoere food spot.

Restaurant MOER veggies in de hoofdrol

Bij Restaurant MOER spelen ze handig in op de healthy trend: Veggies in de spotlights. Dirk Mooren (o.a. bekend van Restaurant De Kas en het Conservatorium Hotel) en Cas van de Pol zwaaien de scepter in de keuken en toveren het biologisch (en waar het kan lokaal) groen om tot to die for gerechten.

Je kunt bij dit nieuwe restaurant gaan voor 4, 5 of 6-gangen, maar je kunt ook gewoon á la carte gerechten bestellen.

Het nieuwe restaurant waar all that green shined gaat open op 14 februari 2017.

Sticky Fingers eco-patisserie nu open

Heb je een sweet tooth? Dan kun je je hart ophalen bij de buurman Sticky Fingers. Een eco-patisserie dat in januari opengaat. Dus daar hoeven we net wat minder lang op te wachten dan het restaurant, want Sticky Fingers is open! Patissier Dylan Vos zorgt hier voor de zoete lekkernijen.

Restaurant MOER en Sticky Fingers
Amstelveenseweg 1-7
Amsterdam West
Lunch | brunch | drinks |diner

Bekijk de website

[mapsmarker marker=”280″]

Translate»
Lees vorig bericht:
taco cartel Amsterdam de Pijp
Taco Cartel Mexican streetfood walhalla

Zo moet Mexican streetfood happen in Mexico City voelen. Chiapas Taco Cartel mag dan wel als locatie de Van Woustraat in...

Sluiten