Vijf sterrenchefs koken in uniek pop-up restaurant in Gashouder

Deze zomer regent het sterren in de Gashouder, Michelinsterren welteverstaan.

Want de Gashouder wordt voor twee maanden omgetoverd tot één groot anderhalve meter pop-up restaurant dat de naam Rond de Tafel krijgt. Sowieso is dineren in de prachtige Gashouder al behoorlijk bucketlist-materiaal, maar als er vervolgens ook nog eens voor je wordt gekookt door een Michelinchef, tja dan heb je wel een unicummetje te pakken. En de chefs line-up is ook niet mis, de vijf chefs zijn samen goed voor maar liefst zeven Michelinsterren.

1,5 meter restaurant in Gashouder

Wie weleens in de Gashouder is geweest weet hoe giga deze ruimte is. Perfect dus om die 1,5 meter tussen de tafels te garanderen. De chefs verplaatsen voor heel even hun keuken naar het Westerpark. Iedere avond is er plek voor 100 gasten en iedere gast wordt getrakteerd op een vijfgangenmenu waar je ‘u’ tegen zegt. En uiteraard komt dit met samen met fantastische wijnen.

Rond de Tafel Michelinchefs line-up

Wanneer je aanschuift zal één van de volgende vijf sterrenchefs voor je koken: Erik van Loo van Restaurant Parkheuvel** in Rotterdam, Egon van Hoof van Restaurant Mos* in Amsterdam, Wilco Berends van Restaurant De Nederlanden* in Vreeland, Richard van Oostenbrugge van Restaurant 212* in Amsterdam en Soenil Bahadoer van restaurant de Lindehof** in Nuenen. Dat is geen verkeerd lijstje.

Michelinsterrenchefs Rond de Tafel Amsterdam

·       Erik van Loo kookt van woensdag 1 tot en met zondag 12 juli in de Gashouder.

·       Richard van Oostenbrugge vind je van woensdag 15 juli tot en met zondag 26 juli in de Gashouder.

·       Egon van Hoof staat van woensdag 29 juli tot en met zondag 9 augustus te koken in de Gashouder.

·       Soenil Bahadoer tovert van woensdag 12 augustus tot en met zondag 16 augustus culinaire creaties op tafel bij de Gashouder

·       Wilco Berends is de hekkensluiter en je schuift van woensdag 19 augustus tot en met zondag 30 augustus bij hem aan voor Rond de Tafel.

Deze pop-up is een samenwerking tussen Les Patrons Cuisiniers, Famous Flavours, Westergas en Rond de Tafel.

Rond de Tafel
Westergashouder
Klönneplein 1
Amsterdam West | Westergasterrein | Westerpark
Diner | pop-up restaurant

Rond de Tafel vindt van 1 juli tot en met 31 augustus 2020 plaats in de Gashouder in Amsterdam West. Je kunt vanaf zaterdag 13 juni reserveren om te lunchen of dineren en er wordt gewerkt met timeslots. Meer info of reserveren.  

Plan je route naar Rond de Tafel

Foto credits: Rond de Tafel

Tags: Michelinsterrenchefs koken deze zomer in pop-up restaurant Rond de Tafel | sterrenchefs koken in grootste 1,5 meter restaurant in de Gashouder in Amsterdam West | vijf sterrenchefs koken in uniek pop-up restaurant in Gashouder

Translate»
Lees vorig bericht:
Café de Parel Amsterdam Westerstraat Jordaan centrum
Cafe de Parel: oude Jordanese bruine kroeg omgetoverd tot modern restaurant

Café de Parel was decennialang de hang out in de Jordaan voor heuse bruine kroegtijgers. Lees verder

Sluiten