Oehhh bao’s I love them. Deze Taiwanese gestoomde broodjes zijn zo lekker zacht en ideaal te combineren met van alles. De vraag is eerder met wat niet. Vanaf 12 januari popt de Britse chef Justin Brown op met The Bao Kitchen Lees verder
Dim sum eten of een kom ramen noodlessoep eten in Amsterdam Oost is nog best een opgave. Je struikelt nou niet bepaald over de goede Chinese en Japanse restaurants in Oost. Lees verder
Dim sum was vroeger bij ons thuis net zo gewoon als een boterham met kaas. Met ouders die opgegroeid zijn in Hong Kong was ieder weekend sui mai en hai kauw happen vaste prik. Lees verder
Dit is zo’n tentje dat ik eigenlijk helemaal niet wil delen. Helemaal voor mezelf houden zou verstandig zijn, maar ik wil Taka en zijn ramen nog heel lang in Amsterdam hebben, Lees verder
En opeens is de Vietnamese keuken weer helemaal terug van weggeweest. Voorop in deze brought to live trend is Bo Nam op de Lange Leidsedwarsstraat. Lees verder