De beste ramen spot in Amsterdam Centrum

Dit is zo’n tentje dat ik eigenlijk helemaal niet wil delen. Helemaal voor mezelf houden zou verstandig zijn, maar ik wil Taka en zijn ramen nog heel lang in Amsterdam hebben, dus deel ik de coördinaten van mijn favo ramen spot met alle liefde. Je moet Taka en zijn pop-up Taka Japanese Kitchen wel net even weten te vinden, want deze Japanse chef zit verstopt op de tweede verdieping van toko Dun Yong op de Wallen.

taka-japanese-kitchen-ramen-noodles

Neem plaats aan een van de kleine tafeltjes (als je geluk hebt, anders moet je even wachten tot er plek is, but it’s so worth the wait) en bestel een (vega)ramen, okonomiyaki (Japanse pancake) of gyoza. Of doe zoals wij deden en bestel gewoon alles 🙂

Taka Japanese Dun Yong Amsterdam taka-japanese-kitchen-pancake gyoza-taka-japanese-kitchen-amsterdam

En man oh man wat is de ramen insane. De broth is super creamy en een smaakbom. Uiteraard maakt Taka de bouillon helemaal zelf. De ramen niet, die koopt hij kant en klaar, maar ze zijn niet normaal fijn. Lekker chewy. En zoals het hoort komt er een eitje, cha siu, taugé en andere heerlijke toppings zoals kool, bosui en ingelegde groente.

Wij gingen rollend en voldaan de toko weer uit en wat mij betreft is Taka Japanese Kitchen de beste ramen spot in Amsterdam Centreum.

Taka Japanese Kitchen
(Op de 2e verdieping van Toko Dun Yong)
Stormsteeg 9
Amsterdam Centrum | De Wallen

Openingstijden Taka:
Woensdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 16.00 uur

Translate»
Lees vorig bericht:
Beste restaurant 2016: Jacobsz Amsterdam

Waaaat!? Is het alweer december? 2016 is als een sneltrein over mij heen gedenderd. Lees verder

Sluiten