Sir Hummus, je one stop voor de lekkerste hummus

Hummus zoals hummus hoort te zijn. Daarvoor ben je bij Sir Hummus Amsterdam aan het juiste adres. Bij dit nieuwe kikkererwtenparadijs in de Pijp maken ze de erwtenpuree helemaal zelf (het proces duurt 24 uur) en zonder gekke toevoegingen. Het resultaat: ‘crap-free’ en niet te versmaden zijdezachte hummus.

Dus op naar Sir Hummus om jezelf te trakteren op heerlijke hummus.

Sir Hummus shop Amsterdam nieuw

Sir Hummus Amsterdam nieuw in de Pijp

Sir Hummus Amsterdam
Van der Helstplein 2
De Pijp Amsterdam
sirhummus.nl

Openingstijden Sir Hummus Amsterdam:
Dinsdag tot en met zaterdag van 12.00 uur tot 20.30 uur
Zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur

Ken je dit leuke lunchtentje in het centrum van Amsterdam al?
De beste plek om sappige kreeft en heerlijke burgers te eten in de Pijp.

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
House of Bird

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

House of Bird 52.326003, 4.998951
Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
De beste lazy Sunday banken van Amsterdam

Oud & Nieuw zijn voorbij. De party shoes mogen voor even in de kast en de chillpants mag er juist...

Sluiten