De beste lazy Sunday banken van Amsterdam

Oud & Nieuw zijn voorbij. De party shoes mogen voor even in de kast en de chillpants mag er juist uit! Want het is vandaag een ideale dag om lekker onderuit te hangen op de bank. Hier een lijst van de meest fantastische lazy couches in Amsterdam om te hangen en even helemaal niets meer te doen.

Paper Planes

Bij Paper Planes hangt een uber relaxte vibe. Hun comfortabele Chesterfieldbank nodigt je uit om vooral heel erg te chillen met een kopje koffie en een tijdschriftje. Lees meer over Paper Planes.

Paper Planes Amsterdam lunch ontbijt Rokin

Filter Amsterdam

Heerlijke worteltaartjes, healthy smoothies of een ‘gewoon’ bakje koffie. Op de zachte bank van Filter Amsterdam smaakt het allemaal nèt iets beter. Lees meer over Filter Amsterdam.

Filter Amsterdam ontbijt lunch koffie

Mata Hari

Mata Hari zou je de huiskamer van De Wallen kunnen noemen. De ouderwetse banken die bij de eerste de beste bejaardensoos vandaan geplukt lijken te zijn, de retrostoeltjes en de oubollige lampenkappen zorgen voor het huiselijke sfeertje van dit bar en restaurant. De plofbank bij Mata Hari biedt ook nog eens een fantastisch uitzicht op de Ouderzijds Achterburgwal. Knabbelend op één van hun lekkere broodjes is het prima vertoeven bij bar en restaurant Mata Hari.

Lunchen of drankjes doen bij Mata Hari op de Ouderzijds Achterburgwal Amsterdam

Lavinia Goodfood

Ik ben fan van het heerlijke eten van Lavinia Goodfood op de Kerkstraat. Ook hun comfy bank is ideaal voor een lange luiersessie. Lees meer over Lavinia.

Je lazy Sunday bij Lavinia Goodfood duurt van 10.00 uur tot 18.00 uur, daarna gaan ze helaas dicht.

Lunchen en brunchen op de bank bij Lavinia Goodfood op de Kerkstraat in het centrum van Amsterdam

 

Roest

Roest in Amsterdam Oost is ultiem laid back. De mensen, het interieur, zelfs het eten is ‘relaxed’. Dat maakt Roest de chill spot bij uitstek. Het enige nadeel is dat er alleen barservice is, dus je zult helaas zelf moeten opstaan om je natje en een droogje te halen.

Roest is open om te hangen van 11.00 uur tot 1.00 uur

Roest in Amsterdam Oost om te chillen en te hangen

Café Zurich

Café Zurich op het Mercatorplein in de Baarsjes heeft een hele grote ronde bank met in het midden…wait for it…een open haard! Ok, voor nu een beetje te warm, maar in de winter heerlijk om je voeten aan op te warmen. Daarnaast serveren ze bij Café Zurich heerlijk royaal belegde broodjes. Mijn favoriet bij Café Zurich: de clubsandwich met brie en ei. Hmmm.

Lunchen bij cafe Zurich op het Mercatorplein in de Baarsjes Amsterdam West

 

Lunchen bij cafe Zurich op het Mercatorplein in de Baarsjes Amsterdam West

Vanaf 10.00 uur kun je al bij Café Zurich op de bank liggen. Mocht het heel gezellig worden, ze sluiten om 1.00 uur dus je hebt nog even.

De Biertuin

Alleen al voor het halve kippetje en de patatjes zou je naar De Biertuin in Amsterdam Oost moeten gaan. Er is één bank om in weg te zakken bij De Biertuin, dus als je die wilt bemachtigen moet je of geluk hebben of er vanaf 11.00 uur staan, want dan gaan ze open. Slouchen’ bij De Biertuin kan tot 1.00 uur.

Biertjes, kip en patat bij De Biertuin in Amsterdam Oost

Top 10 cocktailbars van Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Filter Amsterdam centrum koffie lunch ontbijt
Fijne lunchplek: Filter Amsterdam

Filter Amsterdam is een heerlijke relaxte plek waar je lekker onderuit gezakt kunt genieten van een kopje koffie, een sapje,...

Sluiten