Tajine time!

Ik ben nooit vies van een heerlijke Marokkaanse tajine. Gelukkig is er in Amsterdam genoeg keuze aan restaurants die deze kruidige keuken vertegenwoordigt. Zina aan de Bosboom Toussaintstraat en Mamouche op de Quellijnstraat (in de Pijp) zijn fantastisch, maar wel aan de prijs. Een goedkopere alternatief is Biladi aan de Borgerstraat (Oud-West).

Marokkaans restaurant Biladi in Amsterdam Oud-West

Ze bieden ruimte aan zo’n 8 tafeltjes wat het lekker knus maakt. Goed om te weten dat je hier voor het eten moet komen en niet voor de mooie inrichting of sfeer. Vooraf kun je kiezen uit verschillende Marokkaanse hapjes zoals B’Stella: Een heerlijk pasteitje van filodeeg gevuld met kip, amandelen en kaneel. Verder is de kaart gevuld met salades, grillgerechten, couscous en natuurlijk tajines. Voor een kleine prijs heb je een flinke portie. Een leuk tentje voor een snelle en goede (late) hap. Goed om te weten dat ze hier geen alcohol schenken!

Biladi
Borgerstraat 189
Amsterdam

Openingstijden:
Maandag tot donderdag: 11.00 uur tot 23.00 uur
Vrijdag: 15.00 uur tot 23.30 uur
Zaterdag en zondag: 11.00 uur tot 23.30 uur

Leave a Comment

Translate»
Lees vorig bericht:
Italiaans restaurant Cantinetta in Amsterdam Oud-West
Cantinetta, nieuwe Italiaanse hotspot op de De Clercqstraat

Waar vroeger restaurant Blanko zat aan de de Clercqstraat zit sindskort Italiaans restaurant Cantinetta. Een fijn Italiaans restaurant met een...

Sluiten