Thank God for Holy Ravioli!

Als ik geen zin heb om uit eten te gaan (ja het komt voor), maar lekker thuis wil cocoonen zonder boven het gasfornuis te hangen is take out restaurants Holy Ravioli altijd weer mijn redding. Naast het feit dat het altijd gezellig is om even te buurten bij Tim en Menno, de eigenaren van dit leuke pastatentje, word ik altijd immens gelukkig van hun gevulde pastakussentjes. Dit leuke afhaaltentje zit al een tijdje op de Jan Pieter Heijestraat in Amsterdam Oud-West (zie ook mijn blog over hun opening) en blijft leuk!

Ik betrap mezelf er dan ook op dat ik met een big smile met een Holy Ravioli-tasje over straat loop (nog net niet huppel) terwijl ik mezelf al helemaal op de bank zie zitten met een dampend bord verse ravioli.

Holy Ravioli Amsterdam West afhaal verse pasta

Holy Ravioli blijft verrassen

Iedere keer is het weer de vraag waarmee ze de verse pastakussentjes nu weer mee hebben gevuld. Is het lamsgehakt, kalfsvlees of pompoen? Je weet het nooit. Het kan ook zomaar rendang zijn (wat de laatste keer mijn ‘craving’ naar pasta en Indonesisch in één keer voedde) overgoten met een heerlijke pittig kokossausje en pinda’s. Ja ja, het is iedere keer weer een verrassing en dat maakt terug komen naar Holy Ravioli ook zo ontzettend leuk.

Holy Ravioli Amsterdam west take out food

Gezond en super lekker

Holy Ravioli bewijst dat eten afhalen alles behalve ongezond hoeft te zijn. Super verse pasta, goed vlees en heel veel knapperige groenten. Scheelt mij weer uren zwoegen in de keuken! Wat mij betreft is deze heerlijke pastabar een zegen. So thank God for Holy Ravioli!

Holy Ravioli Amsterdam Oud West afhaal Holy Ravioli Amsterdam Oud West take out verse pasta

Holy Ravioli
Jan Pieter Heijestraat 88
Amsterdam Oud-West
www.holyravioli.nl

Openingstijden Holy Ravioli:
Zondag tot en met dinsdag van 13.00 uur tot 21.00 uur
Woendag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 21.00 uur

Je kunt trouwens ook gewoon je pastakussentjes aan één van de tafeltjes op eten.

[mapsmarker marker=”60″]

Translate»
Lees vorig bericht:
George Bistro Bistro nieuw Amsterdam Oud Zuid
George Bistro Amsterdam leuke spot aan het Valeriusplein

Hoe help je een saaie straathoek aan wat meer allure? Begin er een leuk nieuw tentje zoals George Bistro Amsterdam....

Sluiten