George Bistro Amsterdam leuke spot aan het Valeriusplein

Hoe help je een saaie straathoek aan wat meer allure? Begin er een leuk nieuw tentje zoals George Bistro Amsterdam. Dit nieuwe restaurant is het jongste telg van de George-familie. Een nieuw Frans restaurant met een Amerikaanse twist. Een bistro waar je burgers, Franse frites, kreeft en gebraden kip van de rotisserie eet aan kleine gezellige tafeltjes of aan de bar.

George Bistro Bistro Amsterdam Oud Zuid

George Bistro leukt het Valeriusplein op

Het Valeriusplein en omgeving staat niet bepaald bekend om de wildgroei van hotspots, dus George Bistro Amsterdam helpt deze buurt zeker meer coolness te geven op het gebied van places to be.

George Bistro Bistro Valeriusplein Amsterdam

Het is zondagmiddag 13.00 uur, dus tja retedruk, maar wel bere gezellig bij George Bistro Amsterdam. We zijn met z’n tweetjes en de serveerster is zo lief mij de laatste vierpersoonstafel te geven. Dat zit toch net wat lekkerder dan aan de bar.

George Bistro Bistro nieuw Amsterdam Oud Zuid George Bistro Bistro burger Amsterdam George Bistro Bistro Amsterdam frietjes oud zuid

Burgers en frietjes

Het is een goede burger. Het vlees precies zoals ik wil: Nog lekker rood van binnen. Tomaatje, sla en rode ui als topping voor de frisheid en lekker gesmolten kaas. De frietjes zijn wel heel erg bruin. Té bruin en té hard naar mijn smaak. Het is maar net waar je van houdt.

George Bistro Bistro Amsterdam Oud Zuid nieuw restaurant George Bistro Bistro Amsterdam burgers friet kreeft

Al met al heeft George Bistro Bistro het Valeriusplein naar een hoger niveau getild en is het een hele fijne spot voor een ontspannen lunch of een no-nonsense diner.

George Bistro Bistro Amsterdam
Valeriusplein 2
Amsterdam Zuid
cafegeorge.nl/george-bistro

Ontbijt | lunch | brunch | koffie | borrel | diner

Openingstijden George Bistro Bistro:
Maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 1.00 uur
Zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 1.00 uur
Keuken is open tot 23.00 uur

[mapsmarker marker=”34″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Frits Amsterdam west Baarsjes frites burgers
Frits maakt de Baarsjes extra booming

Dat de Baarsjes een super leuke wijk is, weten we inmiddels wel. Leuke cafétjes en gezellige (buurt)restaurantjes sieren de Jan...

Sluiten