The Beef Chief DIY burger kits. Bouw de beste burger van Amsterdam gewoon thuis!

The Beef Chief Simon maakt de meest gruwelijk lekkere burgers van Amsterdam. Punt.

Zijn burgers zijn sappig en om stil te worden zo fijn. In een normale situatie eet je zijn burgers bij Oedipus Brewery in Amsterdam Noord. Het liefst met een pilsje met je snuit in de zon. Maar nu alle horeca dicht is kan dat helaas niet meer. Uiteraard kun je zijn burgers bestellen en thuis laten bezorgen, maar tja das toch anders. Nu heeft Simon iets nieuws bedacht en het is iets waar ik heel maar dan ook heel erg blij van word.

The Beef Chief DIY burger kits

Simon heeft namelijk speciaal voor deze thuisisolatieperiode DIY burger kits bedacht. In deze kit zit alles dat je nodig hebt om the kimchief burger thuis te maken. Alle ingrediënten en natuurlijk duidelijke instructies van de burgerkoning himself. Deze doe-het-zelf-burger-kit is vanaf aanstaande vrijdag verkrijgbaar. Bestellen doe je door te mailen naar simon@thebeefchief.com en ophalen kan bij Oedipus Brewery in Amsterdam Noord.

Hou zijn Facebookpagina in de gaten voor meer info.

The Beef Chief bij Oedipus Brewery
Gedempt Hamerkanaal 85
Amsterdam Noord
Takeaway

Foto: van de Facebook van The Beef Chief geplukt

Ook interessant

Tags: The Beef Chief DIY burger kits. Bouw de beste burger van Amsterdam gewoon thuis! | beste burger van Amsterdam zelf bouwen | takeway burgers om zelf thuis te maken

Translate»
Lees vorig bericht:
Par Hasard West Amsterdam friet patat
6x beste friet in Amsterdam voor afhaal. Help de aardappeltelers en eet meer friet

Meer friet eten juist tijdens deze coronacrisis luidt de oproep. Lees verder

Sluiten