Oh yes! Er komt een nieuwe secret bar in Amsterdam

Ze hebben net rozeparadijs MamaKelly Amsterdam uit hun hoge hoed getoverd en nu komt ontwerpbureau De Horecafabriek met iets nieuws: Een secret bar in Amsterdam. The Closet gaat deze geheime verborgen bar heten en zoals je snapt is de locatie dus onbekend en blijft het ook topgeheim.

The Closet speak easy bar Amsterdam

De speak easy bar gaat als het goed is eind februari open en nee het wordt weer heel anders dan MamaKelly. Geen roze, roze en roze bij secret bar The Closet. Wat dan wel? Kittige panterprints met subtiele goudelementen. Zie hieronder een moodboard van De Horecafabriek. Ziet er speak easy waardig uit niet?

The Closet Amsterdam Secret Bar

En natuurlijk ben ik bijster benieuwd naar de cocktailkaart en hopelijk komen er ook fijne bites en andere lekkere dingen om gin o’clock wel heel erg memorabel te maken.

Liever nu al naar een nieuwe cocktailbar? Je kunt natuurlijk naar The Fly Dutchmen gaan. Je weet wel die nieuwe bar van Tess Posthumus want die is hartstikke open.

Of ga lekker wijnbars hoppen. Er zijn er momenteel meer dan genoeg. 21 stuks om precies te zijn. Dit zijn de leukste wijnbars van Amsterdam.

Je kunt de tijd tot de opening van deze secret bar ook overbruggen door naar MamaKelly Amsterdam bij het Olympisch Stadion te gaan. Kun je alvast even spieken wat voor moois ontwerpbureau De Horecafabriek kan maken.

Maar je kunt ook gewoon even afwachten, want je geduld wordt als het goed is maar heel even op de proef gesteld. En voor je het weet heb je er weer bar bij om cocktails te nippen of om je Tinder- of Happndate te meeten. Nice!

The Closet
Locatie = Topgeheim
Amsterdam
Drinks

Tags: Speak easy bar Amsterdam | geheime bar Amsterdam | secret bar Amsterdam | bar met geheime locatie Amsterdam | cocktailbar Amsterdam | waar kun je lekker cocktails drinken in Amsterdam?

Translate»
Lees vorig bericht:
Côte Wispe Amsterdam Weesperzijde Restaurant bar
Côte Wispe binnenkort nieuw op de Weesperzijde in Oost

Côte Wispe is in de maak. Vandaag ontdekte ik bij toeval dat deze nieuwe spot op de hoek van de Weesperzijde...

Sluiten