The Fat Pie brengt een Amerikaanse vibe naar De Clercqstraat (permanent gesloten)

Ben je al die hippe horecazaken zat? Mijd je tegenwoordig al die gelikte interieurs? En ben je Instagramwaardige spots meer dan beu? Dan heb ik nu de plek voor je gevonden om te chillen met wat lekkers. Want je kent natuurlijk Belgisch-Limburgs café FIER op de De Clercqstraat wel. Nou de mannen achter deze goedlopende zaak vonden het wel tijd voor iets anders. En dus hoppa eruit met alle spullen die niet mis zouden staan in een café in Maastricht en erin gingen de corny gordijntjes, neonverlichting en andere items die zo lijken weg te zijn gewandeld uit een New Yorkse diner. Dus dag dag FIER en hallo The Fat Pie.

The Fat Pie in De Clercqstraat

Het logo van deze nieuwe spot met een Amerikaanse vibe is vrolijk wandelend (dansend?) stuk taart. En dat is dus ook wat je bij The Fat Pie eet. Maar dan wel een huisgemaakte pie. Want ze maken hier alles zelf, het deeg, de saus, het brood, maar bijvoorbeeld ook de augurken. Verder staan er ook salades, desserts en ander American comfort food (wat dacht je van short ribs en pizza pepperoni? Mjam!) op de kaart van dit nieuwe restaurant op De Clercqstraat.

Drankje doen?

Maar The Fat Pie is ook een bar. Een bar waar je vijftien soorten bieren op de drankenkaart vindt, maar verder ook whiskeys, je favoriete cocktails en meer om je keel te smeren. Dus een top spot om een borreltje te doen. Bestel er wat van hun kleinere gerechten om te delen bij en je zit geramd.

The Fat Pie is 24 november open gegaan, maar officieel gaan ze deze week open.

Krijg je maar geen genoeg van Libertine Cafe Cafe op de Negen Straatjes? Dan heb ik te gek nieuws voor je. Deze maand opent een tweede Libertine op steenworp afstand van haar groter broer.

The Fat Pie
De Clercqstraat 79
Amsterdam West | Oud-West
Drinks | diner | terras

Openingstijden The Fat Pie:
Maandag tot en met donderdag van 16.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag van 16.00 uur tot 3.00 uur
Zaterdag van 11.00 uur tot 3.00 uur
Zondag van 11.00 uur tot 1.00 uur

Foto credits: The Fat Pie

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Libertine Comptoir de Cuisine Amsterdam berenstraat
Yay! Libertine Cafe Cafe krijgt een jonger zusje.

Libertine Cafe Cafe ging ongeveer een jaar geleden open. Lees verder

Sluiten