Deze foodstands komen in de foodhal The Food Department

Er komen 16 foodstands, drie bars en een Urban Supply coffee corner.

Vorig jaar schreef ik al over de komst van een nieuwe foodhal in de Magna Plaza en twee maanden geleden kon ik je vertellen dat deze foodhal de naam The Food Department krijgt en dat er in totaal 1100 m2 te vullen is. Dat betekent ruimte voor zo’n 16 foodstands, drie bars en meer. En nu zijn de eerste namen die hun streetfood in het rond gaan vuren bekend. Tussen de eerste namen zitten alom bekende namen met streetfood waarvan het succes is al eerder is bewezen, maar er zitten ook een paar spannende newbies tussen waar ik heel erg benieuwd naar ben. Lees je mee?

The Food Department nieuwe namen

Ik ben zo benieuwd naar China Supreme. Deze foodstand gaat verse noedels met verschillende smaken van Chinese regio’s serveren. Verder kun je hier ook terecht voor Jian Bing, dé bekende gevulde Chinese pannenkoek.

Bij BEPITA draait het om pita. Luchtig pitabrood dat wat weg heeft van Napolitaans pizzadeeg gevuld met lamskebab, paddenstoelen van de grill, vis of juicy rib eye met tahini en zhug. Echt hiervan begin je toch spontaan te kwijlen?

Hoe smaakt een mix van Japans met Peruaans? Je kunt het proeven bij foodstand LIMALIMA. Nou ik wil het wel testen hoor!

Je waant je even op een Grieks eiland bij LIOS. Vlees- en veggiegerechten die een ware smaakexplosie veroorzaken dat is wat je hier kunt verwachten.

The Food Department bekende namen

Naast nieuwe namen in the game, vind je ook herkenbare namen bij The Food Department. Denk aan de giga size pizza’s van Toni Loco, niet te versmaden burgers van THE BUTCHER, gegrilde kippetjes van ’t Spit en de poké bowls en sushi burrito’s van Sushito.

The Food Department opent in april van dit jaar.

The Food Department @Magna Plaza
Nieuwezijds Voorburgwal 182II
Amsterdam Centrum
Lunch | borrel | diner | foodcourt

Openingstijden:
Maandag tot en met zondag van 10.00 uur tot 22.00 uur

[mapsmarker marker=”109″]

Tags: foodhal in Amsterdam Centrum | streetfoodparadijs in Amsterdam | China Supreme, BEPITA, LIMALIMA, LIOS, Toni Loco, The Butcher, Sushito

Translate»
Lees vorig bericht:
FUKU coffee bar Amsterdam West
Deze coole koffiebar in BoLo is een must go

Chill koffiedrinken doe je bij Friedhats FUKU Cafe. Lees verder

Sluiten