The Maker Cafe nieuwe koffiespot in de Hallen

The Maker Cafe in Oud-West is een ideale plek om je cafeïne behoefte te stillen. De nieuwe koffiebar in de Hallen in Amsterdam West is sinds 1 september iedere dag van de week open en je kunt er neerstrijken voor een kop koffie, maar ook andere lekkere dingen.

The Maker Cafe in de Hallen

Om The Maker Cafe te vinden moet je wel even omhoog kijken want je vindt deze koffiespot op de eerste verdieping in The Maker Store. Ze hebben dus geen eigen ingang, maar je bereikt ze via de makerswinkel van Amsterdam.

Het koffiecafé’tje is net zo stijlvol en licht ingericht als de rest van de winkel en je kunt neerploffen in de lage sofastoelen, aanschuiven aan één van de tafeltjes of als je de barista op zijn vingers wilt kunnen kijken een barkruk confiskeren.

Net nieuw in de Jordaan: Chez Lorraine, een te cute all day breakfast spot met een Franse twist.

Manhattan Coffee Roasters x Queens of Dairy

In het espresso apparaat gaan bonen van Manhattan Coffee Roasters uit Rotterdam. Dat is dus een beetje 010 vibe in Mokum. En voor een killer cappuccino of kick ass latte gebruiken ze verse Jersey koemelk van Queens of Dairy.

CiTea Amsterdam en De Fima Taart

Meer een theeleut? Je kunt bij The Maker Cafe ook een kop thee scoren. Ze hebben een speciale Amsterdamse thee van CiTea Amsterdam. Combineert denk ik bijzonder lekker met iets ambachtelijks zoets van De Firma Taart. Yum!

Binnenkort ook open in Amsterdam: Een hummusrestaurant in de Pijp.

Een fijne plek om even te chillen met wat te drinken (en te knabbelen). De sfeer is lekker laidback en het personeel super relaxed.

The Maker Cafe
Hannie Dankbaarpassage 39
Amsterdam West | Oud-West
Koffie spot | zoete pitstop

Openingstijden:
Maandag van 12.00 uur tot 17.00 uur
Dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 uur tot 19.00 uur
Zaterdag van 11.00 uur tot 19.00 uur
Zondag van 12.00 uur tot 19.00 uur

[mapsmarker marker=”415″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Hummusrestaurant Amsterdam hummus eten
Shuka the art of hummus nieuw hummusrestaurant in Amsterdam

Mjam kun je maar geen genoeg krijgen van hummus of hoemoes? Lees verder

Sluiten