Proeven van de nieuwe kaart van Thrill Grill

Voor mij is Thrill Grill dé spot om mijn burger cravings te stillen. Of het nou Thrill Grill West of Thrill Grill De Pijp is, burgers happen in het stoere industriële interieur is altijd fijn. En weet je wat een pitstop bij Thrill Grill nóg leuker maakt? Als Robert Kranenborg himself je leert hoe je zijn famous burgers maakt. En wat nóg fijner is? Aje ook nog eens een burger contest wint. Ja stiekem ben ik best wel trots.

thrill-grill-amsterdam-bysam

Maar er is nu extra reden om weer eens bij Thrill Grill langs te poppen. Ze hebben namelijk een nieuwe kaart! Boordevol yummie stuff en dat mocht ik komen proeven aan tafel met chef Kranenborg himself. Wauw hoe vaak maak je dat nou mee? Onder het genot van heel veel lekkers vertelt hij over zijn werk als chef en over zijn nieuwe dishes.

Thrill-Grill-Amsterdam-burgers-fries

Oh oby oh boy, dat ziet er goed uit. Ik kan je vertellen dat alles ook zo op was.

Thrill Grill Amsterdam nachos

 

 

Nacho time!

De knapperige taco chips zijn nog lekker warm van de Josper waar ze net lekker hebben staan grillen. De topping van bolognese saus, jalapenos, gegratineerd korstje van cheddar saus, pittige Sriracha saus en natuurlijk een flinke dot sour cream maakt het feestje compleet.

Thrill Grill Robert Kranenborg

thrill-grill-amsterdam-steak

Steak and fries

Laat het snijden van het malse vlees maar over aan Monsieur Kranenborg. Ja ja dat kan hij wel. Ondertussen vertelt hij ons over dit mooie gerecht. Een prachtig ossenhaasgerecht dat geïnspireerd is op de Boeuf Café de Paris.

Kranenborg heeft dit recept zo’n 40 jaar geleden gekregen van zijn vriend Jean Jacques Bardot bekend van het restaurant Prunier. Dus zeker niet zomaar een gerecht. Het vlees (uiteraard met een perfecte garing) ligt in heerlijke samengestelde boter waarin o.a. tijm, marjolein en rozemarijn zit.

thrill-grill-amsterdam-friet

Thrill Grill truffle parmesan fries

Never change a winning team!

Gelukkig zijn de bekende crispy fries niet verdwenen van de kaart. Vooral van de truffle Parmesan fries word ik immens gelukkig!

thrill-grill-amsterdam-west-salade

thrill-grill-amsterdam-bbq-grill-burger

Veggie’s!

Ook aan de vitamientjes is gedacht. Zo hebben ze zoete smokey flavoured maïskolven waar je lekker aan kunt nibbelen. Wil je liever een salade? De boerenkoolsalade met cherry tomaten, komkommer, bocconcini mozzarella, basilicum and balsamico azijn knabbelt prettig weg.

Fijn dat er weer extra reden is om aan te schuiven bij de Thrill. Grill. Ik zou zeker de steak & fries proberen. Alles is delish, maar die was by far mijn favoriet.

Thrill Grill West
Eerste Constantijn Huygensstraat 35-37
Amsterdamd West

Thrill Grill De Pijp
Gerard Douplein 98
Amsterdam De Pijp

Translate»
Lees vorig bericht:
Visbar Beet Amsterdam Oost
Visbar Beet nieuw in Amsterdam Oost

Oh yeah! De nieuwe fish spot Visbar Beet is open!  Lees verder

Sluiten