Uit eten met 50 % korting tijdens het IENS Festival

Wat is er leuker dan uit eten gaan? Nou uit eten gaan en aan het einde van de avond afrekenen met 50% korting. En dat kan dus gewoon. Want vanaf morgen start het IENS Festival. En dat betekent dat je tot en met 30 november uit eten gaat met 50% korting bij de deelnemende restaurants. Nice!

Eerste IENS Festival

Nog nooit van het IENS Festival gehoord? Dat zou heel goed kunnen, want dit is de eerste editie dat ze dit culinaire festival organiseren. En er doen door heel Nederland honderden restaurants mee. Misschien dus ook wel jouw favo restaurant of juist dat ene restaurant waar je al tijden heen wilt. En dat kan dus nu gewoon op een wel hele fijne manier.

IENS Festival Ferilli's At The College

Zo doet in Amsterdam onder andere restaurant Ferilli’s At The College mee. Ik at hier laatst een goddelijke pasta met truffel. En de locatie blijft mooi.

En ook bij PRESSROOM eet je tot en met 30 november met 50% korting.

Bekijk alle restaurants in Amsterdam die meedoen aan het IENS Festival.

Zo werkt het

Plaats een reservering bij een restaurant dat meedoet aan het IENS Festival. Ga lekker eten en drinken en reken aan het einde van de avond af met 50% korting.

VIP treatment powered by bySam

Ohhhh en ik mag het nog extra tof maken. Je kunt een bySam VIP treatment winnen bij restaurant da Portare VIA. Denk een avond met heel veel Italiaans lekkers. En de winnaar van het VIP treatment wordt extra in de watten gelegd, krijgt een bubbeltje van het huis en nog een fijne verrassing… Wil je kans maken op de VIP treatment? Dat kan door het Facebookbericht hieronder te liken, het bericht te delen en je alle liefste foodie friend te taggen met wie je naar het IENS Festival gaat.

Foto credits hoofdfoto: Maarten Willemstein

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant Kanarie Club Amsterdam
Must do: Ongecompliceerd dineren bij hippe vogel Kanarie Club

Het is alweer een tijdje geleden dat ik bij het preview diner bij Kanarie Club aanwezig was. Lees verder

Sluiten