Scoop! Umami by Han Amsterdam komt naar Amsterdam

Umami by Han Amsterdam opent binnenkort in Amsterdam. En dat is goed nieuws voor foodies die wel houden van een avondje Chinees eten. Chef Han heeft onder andere al restaurant HanTing* in Den Haag waar ik laatst werd getrakteerd op een feest van heel erg veel knappe en niet te versmaden Chinese gerechtjes. Man man wat was dat een geweldige avond. En Han heeft al een aantal Umami by Han restaurants in onder andere Rotterdam, Eindhoven, Maastricht en zelfs Peking. En dat die Umamirestaurants het wel goed doen blijkt wel uit het feit dat drie van hen een Bib Gourmand hebben.

Umami by Han Amsterdam

En nu opent de Michelinchef dus een Umami by Han in Amsterdam. Ken je conceptstore Friday Next op de Overtoom? In dat gave en ruime pand komt dus het nieuwe Asian restaurant. Of een Oriental Kitchen & Bar zoals ze het zelf noemen. Wat te verwachten? Zoals we van chef Han gewend zijn veel haute Asian cuisine dishes waar je u tegen zegt. En die je natuurlijk zoals de Aziaten het doen lekker met je tafelgenoten deelt.

Ik kan in ieder geval niet wachten totdat Umami by Han Amsterdam haar deuren opent.

Ben je net zoals ik ongeduldig en wil je nu al proeven van de kookkunsten van chef Han? Je kunt nu al een avondje eten bij HanTing in Den Haag.

Weet je waar je ook heerlijk Asian kunt eten? Bij Chin Chin Club op de Rozengracht in Amsterdam centrum. Uit de keuken rollen de verschillende dim sum en ander Chinees streetfood. En als je er toch bent, waag je dan aan de karaoke of een potje tafeltennis.

Umami by Han
Overtoom 31
Amsterdam West | Oud-West
Diner

[mapsmarker marker=”432″]

Tags: Chinees eten Amsterdam | Chinees restaurant Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Chin Chin Club Amsterdam Rozengracht
Asian streetfood snoepen, karaokezingen en pingpongen. Het kan allemaal bij Chin Chin Club.

Het is net alsof je een pretpark binnenloopt. Lees verder

Sluiten