Bistro Berlage opent op het Beursplein

Bistro Berlage zo gaat de nieuwe foodspot op het Beursplein in hartje Amsterdam heten. Het Grand Café van de Beurs van Berlage gaat namelijk deze maand dicht en gaat in december na een grondige renovatie weer open met een nieuw interieur, een nieuw concept en onder de nieuwe naam Bistro Berlage. En als we de eerste renderfoto van deze nieuwe bistro hierboven mogen geloven wordt dit een behoorlijk fraaie bistro.

Ben je al bij Bistro Zebra geweest? Dit restaurant is één van mijn favoriete restaurants van het moment.

Bistro Berlage voor lunch, borrelen en diner

’s Middags neerstrijken voor een lunch, ’s middags borrelen aan de grote eilandbar en ’s avonds een harderfilet met een mousseline van peterseliewortel, spinazie en een saus van Zeeuwse mosselen weghappen? Het kan allemaal bij deze nieuwe bistro. Er komen hoge en lage zitjes in de nieuwe Bistro en Rein Rambaldo van De Horeca Fabriek die verantwoordelijk is voor de inrichting van deze nieuwe bistro gaat zijn best doen het beste uit het monumentale pand te halen en alle klassieke en originele elementen worden hierbij gelaten voor wat ze zijn.

Ohh en ook fijn. Bistro Berlage krijgt ook een terras op het Beursplein. Daar kunnen we aankomend voorjaar en zomer dus lekker genieten van de zon.

Wow hoe cool! Umami by Han komt naar Amsterdam!!

Er is een hele fijne nieuwe gastro bierpub geopend in de Pijp: Helst. Extra leuk: Met de speciale app kun je realtime checken welke biertjes ze op de tap hebben. Super nice!

Bistro Berlage
Beursplein 1-3
Amsterdam Centrum
Lunch | brunch | borrel | diner | terras

Openinstijden:
Volgen snel

Zin om zelf wat lekkers te maken? Bekijk de lekkere en makkelijke recepten op bySam

Foto credits: Bistro Berlage

[mapsmarker marker=”433″]

Tags: Nieuw restaurant Amsterdam Centrum | bistro Amsterdam centrum | lunchen in Amsterdam | borrelen in Amsterdam | uit eten in Amsterdam Centrum

Translate»
Lees vorig bericht:
Umami by Han Amsterdam
Scoop! Umami by Han Amsterdam komt naar Amsterdam

Umami by Han Amsterdam opent binnenkort in Amsterdam. Lees verder

Sluiten