10x stoervoertips voor Vaderdag

Mijn papa is mijn grote beer, mijn held. Altijd al geweest. Toen ik klein was was hij degene die de meest bizarre trucjes met de koppeling en motor van de auto kon uithalen zodat we weer op pad konden met de bolide. En toen ik te licht was om de anker van de skilift omlaag te houden en deze sleeplift mij zonder pardon eruit gooide was mijn vader er om mij met bloedneus en al uit de sneeuw te vissen en weer omhoog te slepen. En laatst toen we een veel te grote wijnkoelkast op de kop hadden getikt op Marktplaats was het papa Pang die met de grote bus kwam aanrijden en ons hielp met dat onding naar binnen te tillen. Eigenlijk verdienen vaders iedere dag een extra’tje en gelukkig is er Vaderdag om ons hieraan te herinneren. Dus hieronder een paar toffe dingen om je vader even bizar goed te verwennen. Tenminste als je vader een levensgenieter en/of smulpaap is.

Vaderdag bij Bar Alt

Yum yum Bar Alt heeft een wel heel erg fijn menu voor aanstaande zondag om met je vader aan te schuiven. Kreeft, leverjus, zwarte truffel, steak en friet…welke vader wordt hier nou niet blij van. En zoals je gewend bent van deze we-vinden-bij-alles-een-heerlijk-bijpassend-biertje-spot komt dit speciale Vaderdagmenu met een bierpairing. Dit bij elkaar kost €70 per persoon. Kijk op hun site voor meer info.

Mr Meat

Vleeswalhalla Mr Meat is perfect voor carnivoren. Je kunt hier uiteraard aanschuiven, maar als vaders liever thuis de grill aansteekt kun je hier ook een Mr Meat pakket bezorgen en afhalen of thuis laten bezorgen. Denk aan rauwe hamburgers, diverse steaks en meer. Wil je liever een ready to eat biefstuk? Dat kan ook!

Als je direct bij Mr. Meat bestelt en afhaalt krijg je 10% korting.

Thuis met Daalder Vaderdag-menu

Daalder knalt al week na week een te gek thuismenu eruit. Naast een ‘gewoon’ menu hebben ze nu ook een barbecuemenu dat je thuis kunt afmaken op de Big Green Egg. Voor aanstaande zondag is er ook een Thuis met Daalder Vaderdagmenu om vaders te trakteren op iets speciaals.

Bestellen kan via hun site.

Ron Gastrobar At Home Vaderdagbox

Een Tomahawk steak van 1200 gram en Rons boneless spareribs voor Vaderdag? Steek die bbq maar aan en let is sizzle met de Gastrobar At Home Vaderdagbox.  Je kunt de box online bestellen en ophalen op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juni. De box kost €59,50.

Vaderdagtips uit eten bbq pakket

Chicken & Gambas

Chicken & Gambas is een nieuw concept waar je ready-to-eat vlees en vis met een Caribisch tintje kunt bestellen en is van het team achter Caribisch restaurant Boótoe. Denk jerk chicken, tropische gamba’s en sausjes waar je je even in de Caribbean waant. Ga naar de webshop

De Friese Palingroker

Ken je de Friese Palingroker? Hij vaart op de Amsterdamse grachten en verkoopt heerlijke dingen zoals vers gerookte paling, zalm, ganzenborst of -bout en droge worst. En voor Vaderdag hebben ze een speciaal DIY Vaderdagpakket samengesteld. In deze box zit een fles bier, pond paling die je vader nog zelf mag schoonmaken. Is vaders niet zo’n DIY’er? Bestel dan de borrelzak. Bestellen kan via de webshop. Ze bezorgen op vrijdag 19 juni.

Edel by Dennis

Neem op zondag 21 juni pa mee naar restaurant Edel by Dennis want het is die dag extra fijn voor vaderlief. ’s Morgensvroeg is er een heus Vaderdagontbijt met onder andere eggs Benny, ontbijt charcuterie en meer. Voor vaders die meer van de lunch zijn is er een driegangen Vaderdagslunch bij Edel met lekkers van de Big Green Egg. Dineren kan ook. Want speciaal voor deze dag heeft Edel een vijfgangen Vaderdagdiner. Met mooi weer kun je ook op het terras eten.

Bekijk het Facebookevent.

VESSEL Kitchen & Bar

Wat dacht je van een echt Bourgondische Vaderdag voor je pa? Bij VESSEL Kitchen & Bar staat er op zondag 21 juni van 11.00 uur tot 15.00 uur een juicy chicken roast met Opperdoesaardappels op vader te wachten. Oh ja ze hebben een mega terras waar je wel heel erg fijn een kippetje kunt happen.

Reserveer nu een tafel.

House of Watt/Potschaft Borrelbox

Biertjes, een DIY gin tonic pakket, Ryan’s ribs, nootjes, worstjes…wat wil je vader nog meer? Het zit allemaal in de Vaderdag Borrelbox die je online kunt bestellen en ook nog eens bij je vader thuis kunt laten bezorgen. en nog meer lekkers.

The Daddy Burger bij THE BUTCHER

Lekker een burger happen met je vader? Ga dan naar THE BUTCHER en ga voor ‘The Daddy’. Deze burger bestaat voor 230 gram uit Aberdeen Angus beef en heeft maar liefst zes toppings. Over een mega burger gesproken! Meer info en reserveren.

Fotocredits: Ron Gastrobar

Tags: Vaderdagtips | uit eten met Vaderdag | Vaderdagspecials | Vaderdagboxen

Translate»
Lees vorig bericht:
Bord'Eau takeaway menu a la maison
Getest: takeaway van sterrenzaak Bord’Eau in Amsterdam

Bord'Eau à la maison is het culinaire antwoord van chef Bas van Kranen en restaurantmanager Wouter Denessen van restaurant Bord'Eau*...

Sluiten