Tony’s Chocolonely Chocolate Bar opent in Beurs van Berlage

Tony’s Chocolonely Chocolate Bar wordt de nieuwe chocoladewalhalla van Amsterdam.

De nieuwe chocobar van Tony wordt opgetuigd om chocoladefanaten te inspireren met hun creatieve chocoladecreaties. Zo zijn er stromende chocoladetaps, zoete chocoladeburgers, s’mores, bubbelwafels en cake waar je zelf aan de slag kunt met de versiering. Maar daarnaast is er ook ruimte voor de problematiek in West-Afrika, wordt kinderslavernij behandeld en kun je er ook achter komen wat jij kunt doen om hieraan een einde te maken en te gaan voor 100% slaafvrije chocolade.

Tony’s Chocolonely Chocolate Bar in Beurs van Berlage

Ik hoor je nu denken ‘daar moet ik nu heen!’, maar nog even geduld want deze nieuwe chocoparadijs gaat pas op 1 juli open. Dus noteer het alvast in je agenda en zet er een dikke rode cirkel omheen. Waar je heen moet rennen op de eerste van volgende maand? De Beurs van Berlage in hartje Amsterdam Centrum. En deze plek is extra toepasselijk want 400 jaar geleden werd op exact deze spot al cacao verhandeld. Hoe tof!

En straks kunnen we op dezelfde plek genieten van chocolade in al zijn vormen. Vloeibaar, in de alom bekende repen, in een burger, als topping en nog tig andere manieren. Een hartige trek? Bij Tony’s Chocolonely Chocolate Bar kun je ook terecht voor niet-zoete dingen. Wat dacht je van verse tomatensoep, een vegaburger of een wrap? Kan allemaal bij deze nieuwe chocoladebar.

Tony’s Chocolonely Chocolate Bar in de Beurs van Berlage
Damrak 243
Amsterdam Centrum

Openingstijden Tony’s Chocolonely Chocolate Bar:
Volgen snel

Foto credits: Tony’s Chocolonely

Plan je route naar Tony’s Chocolonely Chocolate Bar

Ook leuk om te lezen:

Tags: Tony Chocolonely opent een heus chocoladebar in Amsterdam Centrum | chocoladebar in Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Vaderdagtips uit eten bbq pakket
10x stoervoertips voor Vaderdag

Mijn papa is mijn grote beer, mijn held. Altijd al geweest. Toen ik klein was was hij degene die de...

Sluiten