Valentijnsdag wordt zo wel heel erg leuk

Valentijnsdag, begrijp me niet verkeerd, ook ik ben stiekem romantisch en sta stil bij het fenomeen op 14 februari. En natuurlijk hoop ik op een bos rozen of een kneuterige kaart vol met hartjes (lief lees je mee?). Maar lijstjes waar je uit eten kunt gaan met Valentijnsdag en de hele avond zwijmelend in elkaars ogen kunt kijken, die zijn er al volop. Dus daarom een lijst van dingen om Valentijnsdag op een andere manier te vieren. Zowel geschikt voor de vrijgezel (want face it Amsterdam stikt van de singles) als de niet-zo-single-foodies.

Valentijnsdag als winnaar van een diner van twee

Valentijnsdag zou zomaar een stukje fijner kunnen worden, want er valt wat te winnen en dat is altijd nice toch?

Het mooie ginmerk Sir Edmond Gin heeft een wel hele coole winactie samen met de Entourage Group. Je kunt namelijk een diner voor twee winnen bij de volgende restaurants van de EG: Restaurant THE DUCHESS, Izakaya, Mr Porter, MOMO Restaurant Bar & Lounge of the Butcher Social Club.

Bekijk de winactie

Winactie Sir Edmond Gin Entourage Group

Valentijnsdag als winnaar van een overnachting bij het Conservatorium Hotel

Hoe te gek zou dat zijn? Een fantastisch diner bij restaurant Taiko in het Conservatorium Hotel en er een overnachting in het Conservatorium Hotel op na houden. Wie wil dat nou niet?

Hoe dan?

Tijdens je diner bij Taiko krijg je een fortune cookie en als je geluk hebt win je daarmee een avondje in één van de hotelkamers van dit te mooie hotel.

Reserveer je tafel bij Taiko

Bekijk het Valentijnsmenu van Taiko

The Butcher Social Club Amsterdam burgerbar Noord

Negeer Valentijnsdag

Wat huh is het Valentijnsdag? Je kunt ook gewoon net doen alsof het helemaal geen Valentijnsdag is. Bij The Butcher Social Club in Amsterdam Noord is er geen spoor van het hartjesfestijn te bekennen. Bij deze mooie spot wordt de Champions league PSG vs. Barcelonakick uitgezonden. En je kunt je de hele avond storten op burgers, frietjes, spareribs, cocktails en nog meer to die for food. En natuurlijk kun je je even uitleven op de old skool speelhal met flipperkasten, voetbal-, pool- en pingpongtafels.

Hotdog Bulls and Dogs

Valentijnsdiner on demand

You don’t have to go out there! Gewoon binnen blijven en je maal bestellen. Met de speciale Valentijnscode van Deliveroo ontvang je op Valentijnsdag 5% korting op je bestelling. Vul hiervoor de code VALENTINEBYSAM in bij je bestelling.

Kun je niet wachten tot Valentijnsdag? Je kunt ook nu al wat lekkers bestellen bij Deliveroo.

Liquid Valentine’s dinner

Kan jouw Valentijnsdag wel een spice me up gebruiken? Waarom ga je niet voor een liquid dinner? Sir Edmond Gin heeft een paar wel hele fijne gin recepten die je Valentine’s Day extra fijn maken (of draaglijk). Bekijk de gin recepten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Le Restaurant Amsterdam
Le Restaurant terug in de Pijp

Le Restaurant Amsterdam fans kunnen hun geluk niet op met dit fijne nieuws. Ging het restaurant eind vorig jaar nog dicht...

Sluiten