Local Hero Amsterdam nieuwe funky BoLo-spot

Local Hero Amsterdam op de Jan van Galenstraat is AAN! Sinds gisteren is deze nieuwe ontbijt

slash brunch slash lunch slash borrelspot open gegaan. Je vindt deze nieuwe aanwinst voor Amsterdam West net over de grens van de Baarsjes in booming BoLo.

Local Hero Amsterdam nieuwe hotspot

Even gluren op hun Facebookpagina geeft een indruk van wat je kunt verwachten bij Local Hero Amsterdam. Een frisse witte zaak met knalgele details en natuurlijk kun je er ook terecht om je cravings te stillen. Zo bakken ze bij deze nieuwe Bos en Lommer spot pancakes, kun je je storten op hun taarten en cakes en nog veel meer lekkers. Mjam. Ideaal als je je dag goed wilt beginnen met een stevig ontbijt of je je buik even wilt vullen met een stevige lunch of brunch.

Borrelen in BoLo

Zit je aan je lekker lunch en wil je nog niet weg? Dat hoeft ook niet! Bij Local Hero Amsterdam kun je namelijk naast een kop thee of koffie ook een lekkere borrel krijgen. Dus als je nog op zoek bent naar een fijne plek in BoLo om op relaxstand te gaan met een glas wijn of een biertje, dan is het hop naar Local Hero Amsterdam.

Nog een nieuwe hotspot Jan van Galenstraat

De Jan van Galenstraat is stiekem gewoon hartstikke tof aan het worden. Hoe nice is dat? Zo opende Selma’s Nordic Bakery Café, een mooie zaak waar je een fika kunt doen en kunt smikkelen van de Nordic gerechten, ook al haar deuren aan deze steeds hotter wordende straat in Amsterdam West. Oh waar is die like button?

Ken je deze nieuwe coole hotspot op de Jan Eef al?

Local Hero Amsterdam
Jan van Galenstraat 92
Amsterdam West | Bos en Lommer
Ontbijt | lunch | brunch | drinks | borrel

Fotocredits: Local Hero Amsterdam

Je vindt deze nieuwe spot op de Jan van Galenstraat in het stukje tussen de Marktkantine en het Erasmuspark. Zie hieronder op de kaart de locatie van deze nieuwe BoLo-spot.

[mapsmarker marker=”307″]

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Valentijnsdag wordt zo wel heel erg leuk

Valentijnsdag, begrijp me niet verkeerd, ook ik ben stiekem romantisch en sta stil bij het fenomeen op 14 februari. Lees...

Sluiten