Vegabond opent vegan café en deli op de Clercqstraat

Succesvol veganwinkel en -deli komt met een tweede vestiging.

Ik weet nog goed dat de eerste Vegabond traiteur open ging. In een prachtig pand aan de Leliegracht werd een toonbank geïnstalleerd, een paar koelingen met glazen deuren neergezet en gezellige tafeltjes en kussentjes verspreid in het grote raam. Alles wat er op het menu stond van het knusse café en deli was plantaardig en dat was in 2014 nog best wel vooruitstrevend. Plantbased was nog niet zo ‘in’ als nu en dus was Vegabond haar tijd ver vooruit. Anno 2019 is dat zoals je wel weer anders en het is dan ook niet zo heel erg gek dat Vegabond toe is aan uitbreiding.

Vegabond op de Clercqstraat in Oud-West

Na een vegan café en deli in de Jordaan komt er een Vegabond De Clercqstraat. Een plek waar je je vegan snack of maaltje kunt afhalen om thuis op te smikkelen maar ook een spot waar je kunt blijven hangen om rustig je vegan maaltje op te eten.

DIY vegan meal

Bij Vegabond De Clercqstraat kun je dezelfde vertrouwde vegan deliciousness verwachten als bij hun locatie op de Leliegracht. Daarnaast zul je ook een paar nieuwe lekkernijen aantreffen die ook al op hun eerste locatie getest en goedgekeurd zijn. Denk aan red Thai curry butternut squash, Koreaanse bbq burgers met geroosterde ananas coleslaw, zoete aardappelen met tahini, maar ook vegan brownies, cinnamon rolls, vegan cheesecake, vers gebakken koekjes en raw cakes. In de deli afdeling kun je je eigen maaltje samenstellen. Ideaal dus als je gek bent van zelf doen.

Vegabond De Clercqstraatopent op 1 maart 2019.

Net geopend: NENI Amsterdam. In deze prachtige zaak waan je je voor even in de straten van Tel Aviv.

Vegabond De Clercqstraat
De Clercqstraat 48
Amsterdam West
Deli | take out | lunch | diner

Openingstijden Vegabond in Amsterdam West:
Volgen snel

Foto credits: van de Facebookpagina van Vegabond geplukt

[mapsmarker marker=”133″]

Tags: vegan winkel in Amsterdam West | Vegabond opent een tweede locatie | vegan eten in Amsterdam West | vegan taartjes | raw cakes | vega en vegan eten

Translate»
Lees vorig bericht:
NENI Amsterdam Zuid Olympisch Stadion
NENI gaat open. Gisteren kreeg ik een taste preview.

NENI Amsterdam brengt je voor eventjes naar de straten van Tel Aviv Lees verder

Sluiten