W Hotel premiere party

Poeh hé, even bijkomen nog van het feest van gisteren bij W Hotel Amsterdam. De premiere van het prachtige hotel aan de Spuistraat in hartje centrum van Amsterdam werd gisteren even goed, maar dan ook echt goed gevierd. 

That’s where the magic is happening, en ik ben onderweg!

W Hotel Amsterdam Centrum

Eenmaal binnen is het even een champie pakken, selfies of zoals wij doen drinkies bij de logo wall.

W Hotel Mr Porter openingsfeest

Ook de mooie mannen van Spraakwater zijn van de partij. Deze gentlemen weten wel hoe ze een killer cocktail moeten shaken. Je hebt ze vast weleens vaker voorbij zien komen op feestjes.

W Hotel Amsterdam Spraakwater cocktail

Vanavond hebben de mannen een mocktail met Stella Maris in de aanbieding. Woah hij is goed!

W Hotel Amsterdam SpraakwaterW Hotel Amsterdam premiere party

We hebben een drankje en het is tijd om op ontdekkingstocht te gaan in dit 0-wat-verdwaal-je-toch-makkelijk-hotel. We belanden in één van de mega suites. De situatie: Dansende mensen om de tafel, een DJ, confetti, opblaasknuffels in het bad en op het ronde king size bed…ach je kent het wel.

W Hotel feest hotelkamerWhotelamsterdamsuite

Ok we zetten onze ontdekkingstocht voort. We belanden in kamer 308. Oftwel het privé karaoke feestje van de Jeugd van Tegenwoordig. De karaoke van vandaag ziet er zo uit. Er staan twee microfoons in de suite en soms zingt een Jeugd van Tegenwoordiger er doorheen, maar wie mag ook een poging doen mee te zingen terwijl de rest van de feestgangers erop danst. En ik kan je vertellen, dat is best een geslaagd concept.

W Hotel Amsterdam hotelkamer suiteW Hotel Jeugd van Tegenwoordig

Aha hier zit de rest, in de coole W Lounge. Tous bekend en onbekend Amsterdam is erop uit getrokken om de premiere van het W Hotel mee te maken. Super leuk gedaan de levende standbeelden die het blijkbaar ook heel er goed doen als hors d’oeuvre standaarden. Het voelt een beetje gek om een bite van de plateau te pakken.

W Hotel Lounge barW Hotel Amsterdam W Lounge

En dan het dakterras! Wow, wat een prachtig uitzicht. Hier word ik toch wel even stil van…

W Hotel rooftop terraceW Hotel view rooftop terrace

En laten we de pool op het dak niet vergeten. Niet het soort zwembad om lekker baantjes trekken, maar uitstekend om in stijl te poedelen.

W Hotel Pool

Wauw, ik ben echt onder de indruk. Wat een waanzinnig on-Amsterdams hotel. Super vet gedaan en wat mij betreft zeker een must om eens een kijkje te nemen.

W Hotel Amsterdam
Spuistraat 175
Amsterdam Centrum
wamsterdam.nl

[mapsmarker marker=”150″]

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant Breda lekker uit eten Amsterdam
Restaurant BREDA bourgondisch chiq eten

Guts & Glory op de Utrechtsestraat is een gevalletje goed gelukt. Fijn eten, top bediening en een uniek concept. En...

Sluiten