Wereldreis op de Kinkerstraat

Afgelopen zomer geen reisje gemaakt en er ook geen in het vooruitzicht? No worries, je kunt met de nieuw (en bijna) geopende foodspots op de Kinkerstraat de wereld rond. Want wow wat is er in de laatste maanden veel open gegaan op deze nou ja je zou wel kunnen zeggen foodie straat. En het toffe aan deze nieuwe zaken is dat ze allemaal anders zijn en niet alleen qua food, maar ook qua concept. Je zou bijna zeggen dat de Kinkerstraat het meest diverse aanbod aan food heeft.

So let’s check it out, the new world flavours of the Kinkerstraat.

SNCKBR

Bij SNCKBR West draait het allemaal om healty food en extra bonus je zit er ook nog eens uber chill in een te gekke setting. De gerechten op de kaart brengen je naar het Midden-Oosten en aan de Mediterraanse zee. De inktvis en de hummus waren mijn favoriet. Hmmm.
Meer over SNCKBR West.

SNCKBR-amsterdam-west-hotspot

Seoul Food

Korea staat hoog op mijn lijstje. De Koreaanse dumlings, kimbap, bulgogi en Korean flatbreads van Seoul Food zijn vast een mooi voorproefje. De vitrine in deze foodstore staat tjokvol lekkers en je kunt wat uitkiezen om mee naar huis te nemen of aan de lange tafel achterin de zaak op te eten.
Meer over Seoul Food.

Seoul Food Korean dumplings

Café AMOI

Indo lovers kunnen hun hart ophalen bij het net geopende Café AMOI. Een funky stylish ingerichte tent waar je lekker kunt chillen met een satétje of een rendang.
Meer over Café AMOI.

Piada & Gnocchi

Piada’s zijn Italiaanse flatbreads die worden getopt met de meest yummy stuff. Je kunt deze broodjes krijgen bij Piada & Gnocchi op de Kinkerstraat. En ja ook voor gnocchi ben je hier aan het juiste adres.
Meer over Piada & Gnocchi.

Meydby

Hmmm een broodje bakkeljauw of een lekkere nasi? Even langs Meydby poppen voor je Surinaams maaltje.
Meer over Meydby.

Salsa Shop

Ja ja Mexicaanse taco’s en burrito’s die je zelf kunt samenstellen. Salsa Shop heeft een vestiging op de Kinkerstraat geopend. Bring on those salsa’s!
Meer over Salsa Shop.

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant Swych Amsterdam centrum
Swych het allereerste flexitarisch restaurant (permanent gesloten)

Het allereerste flexitarisch restaurant is een feit. Swych heet het nieuwe etablissement dat een walhalla is voor deze nieuwe groep foodies....

Sluiten