Whisperocity app nu ook in Amsterdam

Ik hou van dingen die mijn leven een stukje makkelijker, leuker of fijner maken. Dingen zoals handige apps en trucjes zijn dan ook echt aan bij besteed. Dus toen Whisperocity mij vertelde over hun nieuwe app die perfect is voor een Amsterdammer zoals ik die altijd op de hoogte is van of op zoek is naar te gekke spots extra. Want deze nieuwe app geeft je de kans je tips op een net wat andere manier te delen en ten tweede matcht de app de locaties in de buurt met jouw voorkeuren. Ze vroegen mij me aan te sluiten bij de Whisperocity community zodat ik zelf kon meemaken hoe tof het is om deze app te gebruiken.

Whisperocity app downloaden en voorkeuren aangeven

Eerst even de app downloaden. Hij is er voor de iPhone en ook voor foons die op Android draaien. Vervolgens even een paar vragen beantwoorden. Zo wordt er op een Tinder stilo aan je gevraagd in wat voor restaurants je het liefste eet. Fine dining? Swipe links voor meh en rechts voor yeah! Waar je het liefste slaapt. Hotel, B&B of liever private. Tap op het icoontje van je keuze. Hoe je je avonden het liefste doorbrengt. Clubben? Swippen maar.

Whisperocity questionnaire

Tips toevoegen

Vervolgens doet de Whisperocity App haar ding met de data zodat ze weten welke tips jou blij maken. Handig! Er zijn zeven categorieën waarin ze je tips oftewel whispers geven en dus ook zeven cats waar je kunt snuffelen tussen de favoriete plekken van anderen. Wie weet wat je tegenkomt. Zo zijn er restauranttips, maar ook tips voor een regenachtige dag. En aangezien de herfst is aangebroken is dat best wel fijn.

Maar je kunt dus ook je eigen tips toevoegen, zodat je andere weer blij kunt maken.

Whisperocity AmsterdamWhisperocity restaurant add

Om je whisper toe te voegen kun je je eigen foto uploaden of eentje van internet halen. Vervolgens kies je de categorie door te klikken op de te leuke icoontjes. Met een schuifknop kun je aangeven wat voor aanslag het is op je portemonnee (cheap, moderate of expensive). En klik maar weer op de icoontjes om aan te geven of het een breakfast/brunch, lunch, snack of dinner spot is. Ook kun je de mood aangeven (romantisch, high end, down to earth, family of trendy) uiteraard weer met van die klikgrage icoontjes.

Zeker weten dat je je favoriete spots niet meer vergeet? Je kunt je favorieten een sterretje geven.

Whisperocity add whisper

Tips op basis van je locatie

Extra tof aan de Whisperocity app is dat hij je locatie bepaalt aan de hand hiervan je tips influistert. Zie je het al voor je? Zit je op je fiets en hé zie je opeens een te gekke spot op je app en kun je gelijk even binnen poppen. Super handy.

Whisperocity map Amsterdam

Ontdek de stad als een local

De app is net gelanceerd in Amsterdam en hij is ook al up and running in Wenen, Londen en Berlijn. Dus als je toevallig naar één van deze steden gaat is het ook uber slim om Whisperocity te installeren zodat je jezelf toffe tips kunt laten toe whisperen van de locals. Download voor de iPhone of voor Android.

Translate»
Lees vorig bericht:
Duck District Duck Truck Amsterdam Centraal
Duck Truck opent bao bun spot Duck District (permanent gesloten)

Duck District is het allernieuwste project van Duck Truck, oftewel de koningen van de duck buns. Lees verder

Sluiten