Chez Lorraine nieuwe Franse all day brekkiespot in Amsterdam

Chez Lorraine is afgelopen maand stiekempjes open gegaan. Het schattige all day ontbijt spot is een te gekke spot als je het Franse vakantiegevoel even wat langer wilt vasthouden, want dit nieuwe eettentje heeft een flinke Franse twist. En uiteraard ontging de opening van Chez Lorraine Francofiel Eliane Roest van Instagrambloggers niet. Ze tipte mij dan ook dit nieuwe te cute tentje op de Laurierdwarsstraat in de Jordaan.

Chez Lorraine Franse lekkernijen in overvloed

‘Ik zag stokbroodje met comtékaas op de kaart staan,’ weet Roest mij te vertellen. Echt ik begin spontaan trek te krijgen bij het horen van deze waardevolle info. Maar een kleine inspectie van het Instagram account van Chez Lorraine leert mij nog meer. Je kunt bij dit nieuwe Franse ontbijtadres het volgende aan lekkers krijgen: Madeleines, gegrilde sandwiches met truffelham en gruyère (hou op met me), linzensalade met erwtjes, kikkererwten, avocado, bosui en feta of bijvoorbeeld een brooejs met prosciutto, brie de Meaux, vijgenjam en cornichons of een ei uit de oven met courgette, aubergine, gekarameliseerde uien, bacon, kaas en verse kruiden. Maar ook biologisch ijs, nog meer eitjes en pancakes. En wat dacht je van plateaus belegd met ham en kaas en natuurlijk ook quiche lorraine. Er is maar één conclusie mogelijk: Hier moet ik heel erg snel heen.

All day ontbijtspot in Amsterdam Centrum

En waar bij de meeste tenten de ontbijtkaart op een gegeven moment vervangen wordt door een lunch of borrelkaart blijft de ontbijtkaart hier gewoon liggen. Want je hebt hier een all day breakfast spot te pakken. Dus pancakes all day! Yes! Oh en ze hebben bij Chez Lorraine ook verse sapjes en cold pressed juices. Dus aan je vitamientjes komen bij dit nieuwe Franse tentje is geen probleem.

Nog meer nieuwe spots in Amsterdam! Want vanaf vandaag is Duck District, de nieuwe vaste spot van de alom bekende Duck Truck, geopend.

Chez Lorraine
Tweede Laurierdwarsstraat 50
Amsterdam Centrum
Ontbijt | brunch | lunch | borrel

Openingstijden:
Maandag van 11.00 uur tot 17.30 uur
Dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 17.30 uur
Zaterdag en zondag van 10.30 uur tot 15.30 uur

Foto: Chez Lorraine

[mapsmarker marker=”412″]

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Whisperocity app Amsterdam
Whisperocity app nu ook in Amsterdam

Ik hou van dingen die mijn leven een stukje makkelijker, leuker of fijner maken. Lees verder

Sluiten