Wilde Westen Amsterdam

Een mooie reden om naar het Bos en Lommerplantsoen in BoLo te fietsen. Gisteren opende bar restaurant Wilde Westen, een nieuwe hotspot waar je een lekkere pizza kunt happen. Achter dit concept zitten de breinen die ook verantwoordelijk zijn voor het gezellige hoekje op de Marnixstraat, ook wel bekend als Bar Brandstof.

De houtoven staat al weken te poppelen en nu mag hij dan dag in dag uit de hongerige gasten voorzien van krokant gebakken pizza’s. Geen zin in pizza? Je kunt bij Wilde Westen ook een salade, focaccia of soepje krijgen. Je dag beginnen kan met een yoghurt, croissantje en een kop koffie. Ook voor een drankje en bitterballen (ja die hebben ze ook) zit je hier goed.

Wilde Westen is onderdeel van het concept Moma & Co. Een plek waar als zzp kunt werken, je een ruimte kunt afhuren om bijvoorbeeld te brainen met je teamgenoten of gewoon een film of voetbalwedstrijd kunt kijken op de beamer. Maar je kunt er ook een wasje doen of kunst bewonderen.

Genoeg reden dus voor een bezoek.

Wilde Westen Amsterdam
Bos en Lommerplantsoen 1
Amsterdam West
Ontbijt | lunch | brunch | borrel | diner

wilde-westen.nl

[mapsmarker marker=”142″]

Translate»
Lees vorig bericht:
brouwerij troost oud west westergas amsterdam
Brouwerij Troost Westerpark is open!

Biertjes drinken in het Westerpark wordt nu wel heel erg makkelijk! Brouwerij Troost Westerpark, ja het jongere broertje van grote broer...

Sluiten