Win een diner voor twee in een Michelinrestaurant met overnachting in vijfsterrenhotel in Noordwijk aan zee

Ja je leest het goed, je kunt kans maken op niet alleen een luxe diner voor twee man bij een sterrenzaak. Je mag ook nog eens blijven logeren!

Op een klein uurtje rijden van Amsterdam ligt badplaats Noordwijk aan Zee. Een grandioze plek om uit te waaien tijdens deze (zachte) winterdagen of te chillen bij één van de mooie strandtenten. Toen ik nog woonde en studeerde in Leiden heb ik behoorlijk wat uren gespendeerd met mijn voetjes in het zand van strand Noordwijk. En ik kan je vertellen, dat waren mooie dagen. Met deze winactie mag je na je strandsessie ’s avonds aanschuiven bij het met één Michelin bekroonde restaurant Latour voor een viergangen diner. Al sinds 2005 heeft dit prachtige restaurant een ster, dus dat is zeker niet mis. Een vorkje prikken bij Latour betekent een avond waar je om de oren geslagen wordt met verrassende smaakcombinaties en dat allemaal met een geweldige uitzicht. Dranken zijn overigens niet inbegrepen bij de prijs.

Nadat je je buikje hebt gevuld rol je zo naar je elegante kamer in Grand Hotel Huis ter Duin dat zich in hetzelfde pand bevindt. De volgende ochtend word je nog even verwend met een ontbijt en na een topavond kun je weer op naar huis.

Oh en je mag ook nog eens gebruik maken van het zwembad, de sauna, Turks stoombad en de fitnessruimte. Als dit geen topprijs is weet ik het ook niet.

Zo maak je kans op deze fantastische prijs

Deze te gekke prijs wordt aangeboden door Asahi Super Dry. En om kans te maken op deze yummie prijs moet je je eetbuddy taggen in onderstaand Facebookbericht en de Facebookpagina van Asahi Super Dry en bySam liken (als je dat niet al deed). Oh en delen mag natuurlijk altijd 🙂

Nog even de prijs op een rij

Een voucher voor twee personen voor Grand Hotel Huis ter Duin met daarbij inbegrepen: één overnachting in een charmante kamer van Grand Hotel Huis ter Duin met uitzicht op de Noordzee. Verder ontbijt voor twee personen, gratis parkeren en de toeristenbelasting zit erbij. Ook mag je gebruik maken van het zwembad, de sauna, het Turks stoombad en de fitnessruimte. ’s Avonds krijg je een viergangen diner in het met Michelinster bekroonde restaurant Latour. Dit is exclusief drankjes en is geldig voor 2 personen.

De winnaar wordt woensdag 4 maart bekend gemaakt en krijgt via zijn of haar Facebook Messenger een bericht. Dus hou je PM in de gaten.

Deelnemers moeten minimaal 18 jaar of ouder zijn en in Nederland wonen.

Translate»
Lees vorig bericht:
Kaasbar Amsterdam kazen eten
Bij Kaasbar Amsterdam rollen de kazen voorbij op een loopband

Een tijdje terug las je al op bySam over de opening van Kaasbar Amsterdam. Lees verder

Sluiten