Zuurkool pop-up Choucrouterie van Brandt & Levie wordt Slagerij De Beurs

Zuurkoolfanaten kunnen momenteel hun hart ophalen bij Choucrouterie.

De pop-up van Brandt & Levie en Slagerij de Beurs op de Amstelstraat 9 (bij het Rembrandtplein) is een Franse zuurkoolhemel. Vandaar de naam Choucrouterie. Afgelopen zaterdag schoof ik aan bij dit sauerkraut restaurant waar maître Ard Muntjeswerf (bekend van The Lobby) ervoor zorgt dat de gasten niets te kort komen terwijl chef Timo De Beurs in de keuken de zuurkool en paté en croûte bereid. We begonnen onze avond met oesters, charcuterie (van Brandt & Levie) en bubbels gevolgd door de meest geweldige paté en croûte ooit van rookworst, wilde zwijn, pistache, kip en varken. Daarna begon het choucroute feest: een schaal met prachtig gekarameliseerde zuurkool, worsten van Brandt & Levie (Frankfurter en een knoflook en peterselie worst) en buikspek met een waanzinnig mooi krokant korstje van eerdergenoemde worstmakers en mosterd.

Zie hieronder een recap van de avond.

En weet je wat extra leuk is aan deze pop-up hij stopt eind februari, gaat renoveren en opent in april haar deuren als restaurant Slagerij De Beurs. Dit keer zonder Brandt & Levie als partner, maar ze zullen vast nog wel de worsten verzorgen. Althans hopen we. Ard en Timo gaan samen verder met het restaurant en wanneer we vragen wat we kunnen verwachten krijgen we te horen dat ambacht voorop staat en dat we zeker gerechten zoals de paté en croûte zouden kunnen verwachten.

Ik kijk nu al uit om weer terug te komen op deze plek als Slagerij De Beurs open gaat en weer mijn tanden te mogen zetten in de paté met een korstje.

Slagerij De Beurs
Amstelstraat 9
Amsterdam Centrum | Rembrandtplein
Diner

Instagrampagina van Slagerij De Beurs

Openingstijden: volgen snel

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Slagerij De Beurs

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Slagerij De Beurs 52.366332, 4.898352

Ook interessant:

Tags: Brandt & Levie & Slagerij De Beurs zuurkool pop-up gaat door als restaurant Slagerij De Beurs | nieuw restaurant bij het Rembrandtplein | restaurant Slagerij De Beurs komt in oude Brasserie Flo | zuurkool pop-up Choucrouterie wordt restaurant Slagerij De Beurs in Amsterdam Centrum | Ard Muntjeswerf en chef Timo De Beurs openen restaurant

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant Latour Noordwijk aan zee
Win een diner voor twee in een Michelinrestaurant met overnachting in vijfsterrenhotel in Noordwijk aan zee

Ja je leest het goed, je kunt kans maken op niet alleen een luxe diner voor twee man bij een...

Sluiten