Win een wijnreis voor twee personen naar de Pomerolstreek en Bordeaux

Wow dit is wel even een prijsje waar je ‘u’ tegen zegt!

Want je kunt in de maand november dus gewoon een wijnreis voor twee personen naar de regio Pomerol bij de Franse stad Bordeaux winnen! Aangeboden door HEMA! HEMA heeft namelijk twee wijnen van wijnhuis Moueix in hun schappen staan en om dat te vieren geven ze maar liefst drie keer een wijnreis naar deze wijnstreek voor twee personen weg waarbij je het normaal niet toegankelijke Château La Fleur-Pétrus mag bezoeken.

Bezoek aan Château La Fleur-Pétrus

Wanneer je wint en je met z’n tweetjes Château La Fleur-Pétrus mag betreden krijg je een exclusieve rondleiding en een culinaire lunch uiteraard met bijpassende wijnen. Maar ho je krijgt nog meer als lucky bastard. Ook een overnachting in de stad Bordeaux en toegangskaartjes voor het Cité du vin museum horen erbij. Alle ingrediënten zijn er dus aanwezig om wijnfanaten helemaal gek te maken.

Bordeaux is een echte foodiebestemming. En wel om deze redenen.

Winnen doe je zo

Ok, nu sta je natuurlijk te poppelen om mee te doen aan deze prachtige winactie. Snap ik volledig! En zo ding je mee naar de prijs: koop één van de twee wijnen: Moueix Saint-Émilion of Moueix Bordeaux bij HEMA. Flessen in de pocket? Ga dan naar hema.nl/wijn en laat bij de Moueix Saint-Émilion of de Moueix Bordeaux een reactie achter waarom jij zo graag deze wijnen bij HEMA koopt. Stuur vervolgens jouw reactie en een foto van de kassabon van de gekochte wijnen naar kerstwijn@hema.nl.

Als je zowel een comment hebt geplaatst en HEMA heeft jouw kassabon ontvangen doe je mee. En niet eerder. Ga naar de actiepagina of bekijk alle verdere deelname- en actievoorwaarden.

Succes!

Translate»
Lees vorig bericht:
Jaime Pesaque Jose del Castillo chef Latin America's 50 Best Restaurants
Callao Cevicheria, Peruaans pareltje van bekende Peruaanse chef, is neergestreken in de haven van Scheveningen

De Peruaanse keuken doet het vandaag de dag bijzonder goed. Lees verder

Sluiten