Wooddocks Foodtrucks Drive Thru nieuwe foodtruck drive through in de Houthavens

Wat doe je als je een succesvolle rollende keuken hebt en de (food)festivals vooralsnog uit blijven?

Dan bundel je je krachten met de collega foodtruckers en tuig je je eigen food truck drive-in op en geef je het de naam Wooddocks Foodtrucks Drive Thru! Althans dat is wat Dave Vlaun en Haukon van Gelder van Duck Truck (ja die van die gruwelijk fijne duck buns, duck bitterballen en meer tongstrelende streetfood) hebben gedaan.

Wooddocks Foodtrucks Drive Thru

Dave is één van de oprichters van de foodtruck waar altijd steevast een rij staat (en dat pre 1,5-metertijdperk). Als je hun ducksnacks weleens geproefd hebt snap je wel waarom ze inmiddels een groep van trouwe fans hebben weten te verzamelen. Dave hing eergisteren aan de telefoon om me hun kersverse plannen in te fluisteren: we gaan met een paar foodtrucks een drive thru doen. Een paar blijkt hun eigen Original Duck Truck, Wrap and Rolling, Tjaps, Koffieshop August en Padron te zijn. Maar ook Two Chefs Brewing, Bangkok Streetfood, Mister Makan. Made by Lon en doen mee met de eerste try out die vanaf morgen van start gaat en tot en met vrijdag duurt. En bij succes zullen er vast meerdere aansluiten.

Foodtruck collectief

Dit nieuwe foodtruck doorrij-concept is er eentje waarbij de foodtruckers allemaal hun steentje hebben bijgedragen. De een is chef aankleding, de ander is verantwoordelijk voor de stroom, het logo is weer van de hand van een andere foodtruckeigenaar en zo hebben ze samen dit nieuwe Wooddocks Foodtrucks Drive Thru bedacht en op poten gezet. Oh en de naam is een knipoog naar de plek: de Houthavens.

Deze week donderdag en vrijdag kun je alleen via Buurtkeukens.nl bestellen. Daarna zijn de foodtrucks er iedere donderdag tot en met zondag tussen 17.00 uur en 21.00 uur. Muziek en drankjes zullen ook van de partij zijn.

Wooddocks Foodtrucks Drive Thru
Archangelkade 17
Amsterdam West | Houthavens
Takeaway | drive thru

Meld je aan voor hun Facebookevent om op de hoogte te blijven.

Foto: van hun Facebookeventpagina geplukt

Tags: Wooddocks Foodtrucks Drive Thru | foodtrucks drive | foodtrucks in de Houthavens

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant Wils Drive takeaway menu
Ik testte de nieuwe Wils DRIVE thru samen met chef Joris Bijdendijk

Ik zou zweren dat chef Joris Bijdendijk stiekem een glazen bol ergens verstopt heeft. Lees verder

Sluiten