Beste chef van de wereld komt koken met Francois Geurds in Rotterdam

Hij heeft drie Michelinsterren en runt het beste restaurant van de wereld: Mirazur.

Ik heb het over chef Mauro Colagreco de eigenaar van dit driesterrenrestaurant in het zuiden van Frankrijk in de kustplaats Menton. Vanaf je tafeltje tuur je zo over de Ligurische zee. Hij kookt in zijn Franse restaurant de sterren van de hemel en dat viel San Pellegrino ook op en bombardeerde Mirazur tot de nummer 1 van de prestigieuze lijst The Word’s 50 Best Restaurants.

Mirazur*** x FG Restaurants**

In februari van volgend jaar verruilt de driesterrenchef Mauro Colagreco zijn Franse keuken voor de keuken van Francois Geurds van FG Restaurant** in Rotterdam. Keukens moet ik eigenlijk zeggen, want chef Colagreco gaat zowel bij FG Restaurant als FG Food Labs* kokkerellen, uiteraard samen met Francois. De mannen zijn samen goed voor maar liefst zes Michelinsterren. Dus we kunnen wel met zekerheid zeggen dat dit avonden op hoog culinair niveau gaan worden!

World’s Best Chefs 2021

Het was Reisbureau Buitenlandse Zaken die deze Franse chef uit Menton met hulp van chef Geurds naar Nederland heeft gehaald. En daarmee is de allereerste editie van World’s Best Chefs in Nederland een feit!

De twee chefs gaan op 2, 3 en 4 februari 2021 koken in Rotterdam. Deze drie dagen kun je zowel aanschuiven voor de lunch als voor het diner. Er staat je een menu van 12 experiences te wachten: drie signatuur gerechten van Francois Geurds, drie signatuur gerechten van Mauro Colagreco en drie canapés per chefkok. Ook voor de bijpassende wijnen wordt gezorgd.

Programma en locatie World’s Best Chefs 2021:

  • 2 februari 2021 diner FG Food Labs en FG Restaurant
  • 3 februari 2021 lunch FG Food Labs en FG Restaurant
  • 3 februari 2021 diner FG Food Labs en FG Restaurant
  • 4 februari 2021 lunch  FG Food Labs en FG Restaurant
  • 4 februari  2021 diner FG Food Labs en FG Restaurant

De prijs voor de lunch/diner is € 695,- ex btw per persoon.

Reserveren

Wil je een tafel reserveren? Stuur dan een mailtje naar info@buitenlandschezaken.nl en geef aan met hoeveel personen je komt, welke datum je wilt komen, of je komt voor de lunch of het diner en welk restaurant je voorkeur heeft. Ze behandelen de aanvragen op volgorde van binnenkomst.

World’s Best Chefs 2021
FG Restaurant
Katshoek 37b
Rotterdam

FG Food Labs
Katshoek 41
Rotterdam

De restaurants zijn buren van elkaar.

Plan je route naar FG Restaurant

Plan je route naar FG Food Labs

Foto: Reisbureau Buitenlandse Zaken

Ook interessant

Beste chef van de wereld komt koken in Rotterdam | World’s Best Chefs 2021 | Mauro Colagreco en Francois Geurds

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Recept kippenpastei hartige taart chicken pot pie
Kippenpastei uit de oven met prei, tijm en mosterd (chicken pot pie)

Een hartige pastei is fantastisch om op een koude(re) dag op tafel te zetten. Lees verder

Sluiten