‘t Amsterdamse Grachten Schaatsdiner waar je al schaatsend je gangen bij vier spots scoort

Vergeet de bike-through, drive-through, walk-through en kruip-through.

Nu de temperaturen kelderen en het er steeds meer naar uit begint te zien dat we één deze dagen onze ijzers op het ijs van de grachten kunnen laten kletteren kunnen we het allereerste skate-through diner beleven.

‘t Amsterdamse Grachten Schaatsdiner

Vier Amsterdamse restaurants aan de Amsterdamse grachten, te weten Restaurant RED, Black and Bleu, Black Restaurant en Bleu Amsterdam vormen met z’n viertjes ‘t Amsterdamse grachten schaatsdiner.

Bindt je schaatsen dus maar onder (wanneer het ijs hard genoeg is uiteraard) en begin je culinaire schaatstocht bij startpunt Restaurant RED waar je de eerste kleine gerecht on the go krijgt.

Daarna ga je door naar de tweede locatie aan de gracht waar je de volgende gang krijgt. Vervolgens door naar de derden en tenslotte naar de spot waar het dessert to go op je staat te wachten.

Check hieronder de menu’s. Of kijk op hun website.

Kun je iedere dag schaatsen, dan is ‘t Amsterdamse Grachten Schaatsdiner iedere dag beschikbaar. En als het ijs tegenvalt is dat geen probleem. Dan kun je de tocht wandelend doen.

Ook interessant

Schaatsdiner door de Amsterdamse grachten | ‘t Amsterdamse Grachten Schaatsdiner | skate-through Amsterdam | schaatsen op de grachten met een viergangendiner

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Recept zuurdesembrood
Zelf zuurdesembrood bakken. Stap voor stap recept.

Zelf zuurdesembrood bakken is een enorme hype sinds de eerste lockdown. Lees verder

Sluiten