’t Amsterdamse Grachten Schaatsdiner waar je al schaatsend je gangen bij vier spots scoort

Vergeet de bike-through, drive-through, walk-through en kruip-through.

Nu de temperaturen kelderen en het er steeds meer naar uit begint te zien dat we één deze dagen onze ijzers op het ijs van de grachten kunnen laten kletteren kunnen we het allereerste skate-through diner beleven.

’t Amsterdamse Grachten Schaatsdiner

Vier Amsterdamse restaurants aan de Amsterdamse grachten, te weten Restaurant RED, Black and Bleu, Black Restaurant en Bleu Amsterdam vormen met z’n viertjes ’t Amsterdamse grachten schaatsdiner.

Bindt je schaatsen dus maar onder (wanneer het ijs hard genoeg is uiteraard) en begin je culinaire schaatstocht bij startpunt Restaurant RED waar je de eerste kleine gerecht on the go krijgt.

Daarna ga je door naar de tweede locatie aan de gracht waar je de volgende gang krijgt. Vervolgens door naar de derden en tenslotte naar de spot waar het dessert to go op je staat te wachten.

Check hieronder de menu’s. Of kijk op hun website.

Kun je iedere dag schaatsen, dan is ’t Amsterdamse Grachten Schaatsdiner iedere dag beschikbaar. En als het ijs tegenvalt is dat geen probleem. Dan kun je de tocht wandelend doen.

Ook interessant

Schaatsdiner door de Amsterdamse grachten | ’t Amsterdamse Grachten Schaatsdiner | skate-through Amsterdam | schaatsen op de grachten met een viergangendiner

Translate»
Lees vorig bericht:
Recept zuurdesembrood
Zelf zuurdesembrood bakken. Stap voor stap recept.

Zelf zuurdesembrood bakken is een enorme hype sinds de eerste lockdown. Lees verder

Sluiten