The Avocadoshow opent restaurant met terras aan de Keizersgracht waar je ook kunt dineren

En daarmee is de derde avocadoshowspot een feit.

De avocado’s zijn niet aan te slepen. We zijn zo dol op de groene vrucht dat we niet weg te slaan zijn bij concepten zoals The Avocadoshow en food spots waar avocadotoast op het menu staat. Niet zo gek dus dat The Avocadoshow nog een vestiging opent in Amsterdam.

The Avocadoshow Keizersgracht

Was er al een The Avocadoshow op de Daniël Stalpertstraat in de Pijp waar je met name goed terecht kunt voor een avo brekkie of een avocadolunch en een Avocadoshow To Go op de Willemsparkweg, deze derde The Avocadoshow wordt er eentje waar je ook kunt dineren. Maar je kunt bij deze nieuwe The Avocadoshow Keizersgracht de hele dag terecht. Want ook voor een ontbijt of lunch zit je hier goed. Je kunt ook je avomaaltje mee naar huis nemen (of het park in of de boot op) en ze krijgen ook een terras aan het water waar je lekker van je kunstige avocado kunt snoepen. Want kunstige avocado creaties maken dat kunnen ze wel bij The Avocadoshow.

The Avocadoshow Keizersgracht gaat naar verwachting ergens deze maand open. Dus we kunnen nog deze zomer een avocadodiner eten op het terras aan de Keizersgracht.

Kun je niet wachten op de opening van The Avocadoshow Keizersgracht te gaan? Je kunt nu al naar hun To Go vestiging op de Willemsparkweg of hun sit down spot in de Pijp.

The Avocadoshow Keizersgracht
Keizersgracht 449
Amsterdam Centrum
Ontbijt | lunch | diner |terras | take out

Openingstijden volgen snel

[mapsmarker marker=”178″]

Tags: The Avocadoshow opent een derde locatie, een restaurant waar je ook kunt dineren. | The Avocadoshow opent derde locatie op de Keizersgracht | avocadorestaurant Amsterdam | avocadorestaurant aan de gracht in Amsterdam Centrum | nieuw avocadorestaurant Amsterdam Centrum

Translate»
Lees vorig bericht:
Gratis naar het Gin Festival Amsterdam? Ik mag kaartjes weggeven!

Oei deze give away is wel heel erg tof! Lees verder

Sluiten