Bij Bar Bitterbal kun je kiezen uit meer dan 20 soorten bitterballen

Bitterballen, wie houdt er nou niet van? Althans ik kan me gewoon niet voorstellen dat iemand niet houdt van die krokant gebakken ballen. Vers uit het vet en je weet gewoon dat als je er te gulzig van eet je geheid je gehemelte en tong verbrandt en toch gebeurt het steeds weer. En dat heb je ervoor over om zoo snel mogelijk het smeuïge binnenste te kunnen proeven. Een portie bitterballen bij de borrel, ja graag! En voor wie geen genoeg heeft aan ‘een gewone kalfs- of rundvleesbitterbal’ is er nu Bar Bitterbal.

Bar Bitterbal van bitterbal tot aan kroket

En zoals de naam al doet vermoeden, Bar Bitterbal is een bar waar de bitterbal volledig in de schijnwerpers staat. Ze hebben namelijk meer dan twintig soorten bitterballen op de kaart staan. Zo kun je er terecht voor een portie rundvleesbitterballen, kalfsbitterballen of bitterballen van vrije uitloop kip, maar ook vega bitterballen zoals geitenkaasbitterballen en bitterballen van oude Reypenaerkaas ontbreken er niet op de bitterballenkaart. Voor wie wel te porren is voor de wat experimentelere bitterbalsoorten heeft Bar Bitterbal 4 kazen en tomatenbitterbal, of een bitterbal met kip curry, black angus bitterbal, bitterbal met Peking eend, Thai kokosbitterballen, bitterbal gevuld met teriyaki en mango, hertenbitterballen, bitterballen van wild zwijn, maar ook bitterbal gevuld met zeevruchten zoals zalm en dille, kreeftenbitterballen, rivierkreeftbitterballen en bitterballen gevuld met garnalen uit de Noordzee. En nog veel meer. Dus keuze genoeg wat voor bitterbalfanaat je ook bent.

Bitterballenbar op de Utrechtsestraat niet keuzestressproof

Heb je eenmaal beslist wat voor bitterbalsoort je gaat nemen, dan ben je er nog niet. Want dan komt de vraag, neem je een portie van vijf bitterballen, drie broodjes met bitterballen of een plateau met hierop een feest van 15 bitterballen? Kan allemaal bij Bar Bitterbal. Best een uitdaging als je nogal besluitloos bent. Meer het krokettentype? Je kunt ook twee kroketten op brood bestellen. En je kunt je portie bitterbal of kroketten ook nog opleuken met verschillende bijgerechten zoals frietjes, Parmesan frietjes met truffelmayo en frietjes van zoete aardappel met truffelmayo. Snackfestijn to the max dus bij het net geopende Bar Bitterbal op de Utrechtsestraat in Amsterdam Centrum.

Bar Bitterbal
Utrechtsestraat 18
Amsterdam Centrum
Ontbijt | lunch | borrel | diner

Succesvol ramenrestaurant Vatten Ramen opent derde locatie in Amsterdam

Openingstijden Bar Bitterbal:
Maandag tot en met woensdag van 9.00 uur tot 0.00 uur
Donderdag van 9.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 9.00 uur tot 3.00 uur
Zondag van 9.00 uur tot 0.00 uur

Foto credits: Bar Bitterbal

[mapsmarker marker=”92″]

Tags: bitterballenrestaurant Amsterdam | bitterballenbar Amsterdam Centrum | waar kun je bitterballen eten in Amsterdam | grootste bitterballenkaart Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Full Moon dim sum restaurant Amsterdam
Dim sum paradijs Full Moon komt naar Amsterdam

Zullen we dim summen bij het dim sumrestaurant met de roltrap Lees verder

Sluiten