Serial pop-up restaurant BAUT krijgt een permanente locatie

Pop-up restaurant BAUT blijft maar op poppen hier en daar.

Het bekende pop-up concept heeft bijna alle stadsdelen van Amsterdam al gehad. Het debuteerde aan de Wibautstraat in Amsterdam Oost, reisde toen door naar Amsterdam Zuid om in een compleet wit jasje op te doemen naast het Olympisch Stadion. Daarna was de Zuidas aan de beurt. Daar kreeg BAUT een donkere en duistere look compleet met grote lounge en open haard. Na Zuid kwam hartje centrum. Het leegstaande pand waar ooit de V&D huisde werd nu het nieuwe pand waar je kon eten bij BAUT & Dreesmann. Deze BAUT locatie kreeg weer wat meer graffiti en kleur zoals we gewend waren van de eerste BAUT stek. Daarna volgde Amsterdam Oost, Oostpoort om precies te zijn. In het vrijstaand huisje konden BAUT-fans terecht voor een lekker hapje van chef Michiel van der Eerde en zijn team. Daarna trok de pop-up karavaan door naar Amsterdam West om neer te strijken op de Spaarndammerstraat in de Magdalenakapel. Wederom een prachtige locatie met op de begane grond een bar en groot restaurantdeel en boven een grote zaal wat perfect is voor events.

BAUT is ‘uitgepopt’

Maar al dat rondtrekken en op poppen eist zijn tol. Ik kan me alleen maar voorstellen hoe ontzettend intensief en zwaar dat kan zijn. Ondanks dat het iedere keer weer tof is om op een nieuwe spot op te doemen met een flinke tadaa. Dus 2020 wordt het jaar dat BAUT een vaste stek gaat krijgen. En wel op de Stadionweg waar je ook al Restaurant ZUID kunt vinden van Chef Van der Eerde.

De bar van BAUT gaat begin 2020 open aan de Stadionweg en wordt met name een bar waar je uitstekend kunt borrelen met bijpassende bargerechten.

BAUT Bar
Stadionweg
Amsterdam Zuid | Stadionbuurt
Bar

Tags: pop-up restaurant BAUT krijgt permanente locatie en legt de nadruk op een bar | nieuwe bar van BAUT aan Stadionweg in Amsterdam Zuid

Translate»
Lees vorig bericht:
Kerstboomhangers eten
Dit zijn de 10 leukste food kersthangers voor in de kerstboom

Vergeet die saaie ronde ballen, anno 2019 hang je eten in de Kerstboom. Lees verder

Sluiten