Nieuwe toffe bierproeflokaal in de oude Febo in Amsterdam West

Butcher’s Tears is al jaren één van mijn favoriete bierproeflokalen.

Verstopt achterin een straat met louche garageboxen en mysterieuze industriepanden vond je deze houtje touwtje bierbrouwerij. Meestal als je iemand vertelde over deze bierbrouwerij in Amsterdam Zuid dan was het repliek vaak ‘huh, waar zit dit?’ ‘Vlakbij het Olympisch Stadion.’ En dat maakte deze bierproeflokaal juist zo ontzettend cool. Ze hebben ook een terras waar bij gebrek aan zitplaatsen opeens alles het prima doet als stoel. Love it!

Butcher’s Tears Beerhall in de oude Febo

Maar het kan zomaar zo zijn dat bierbrouwerij Butcher’s Tears wat meer faam gaat krijgen nu ze een beerhall hebben geopend in Amsterdam West. Weet je nog die treurige Febo op de Jan van Galenstraat (naast de Marktkantine en De Kweker). Nou die oude snackbar hebben de bierbrouwers een facelift gegeven en omgetoverd tot hun nieuwe bierproeflokaal: TEARS Beerhall.

Een bierbar waar je hun zelfgebrouwen biertjes achterover kunt slaan en kunt chillen in een coole omgeving met minimalistische inrichting. En oh voor wie bang is dat hij/zij de frietjes moeten missen, no worries, bij Butcher’s Tears Beerhall kun je naast bier drinken ook frietjes snacken. En er is ook een (zelfgemaakte) jukebox, dus dat wordt bier drinken en friet eten onder het genot van je zelf uitgezochte nummers.

TEARS Beerhall
Jan van Galenstraat 10
Amsterdam West | Centrale Markt
Borrelen

Openingstijden Butcher’s Tears Beerhall:
Maandag gesloten
Dinsdag tot en met donderdag van 15.00 uur tot 23.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 15.00 uur tot 1.00 uur
Zondag gesloten

Foto: van de website van Butcher’s Tears geplukt

[mapsmarker marker=”252″]

Tags: nieuw bierproeflokaal in Amsterdam West | Butcher’s Tears opent Beerhall op de Jan van Galenstraat in Amsterdam West | bierproeflokaal in oude Febo op de Jan van Galenstraat | nieuwe toffe bierproeflokaal in de oude Febo in Amsterdam West | bierdrinken in Amsterdam West | leukste bierproeflokalen van Amsterdam | nieuwe bierbar in oude Febo op de Jan van Galenstraat

Translate»
Lees vorig bericht:
BAUT West Spaarndammerstraat Amsterdam
Serial pop-up restaurant BAUT krijgt een permanente locatie

Pop-up restaurant BAUT blijft maar op poppen hier en daar. Lees verder

Sluiten