BAUT gaat zaterdag open, maar dit zijn de eerste beelden van het pand en het eten

Aanstaande zaterdag gaat de nieuwe BAUT officieel open. In vier weken tijd heeft team BAUT deze Magdalenakapel op de Spaarndammerstraat, dat voorheen dienst deed als salsaclub, omgetoverd tot hun zesde onderkomen. Deze zesde BAUT is zowaar nog gaver en cooler. Studio Noun heeft weer flink haar best gedaan om te gekke hoekjes te creëeren en er staat zelfs een bed in het restaurant! Gisteren kreeg ik en zo’n 94 andere foodbloggers, journalisten, chefs, marketeers, influencers, foodies en andere BAUT fans een kijkje in het waanzinnig gave en ruime pand en kregen we een voorproefje van het menu. Hieronder een impressie.

Direct reserveren bij BAUT

bovenBAUT  Restaurant BAUT met Bar Baut om de hoek

  BAUT West restaurant AmsterdamBAUT Amsterdam restaurant West

 

Bar BAUT en restaurant BAUT BAUT restaurant West Michiel van der Eerde Restaurant BAUT Amsterdam West Magdalenakapel

Langzaam gegaarde zalm. Zo zacht van structuur!

Uit eten in West restaurant BAUT

Deze dorade met bloemkool couscous was niet te doen lekker. Ik ben fan van de verschillende texturen en de subtiele zuurtjes.

restaurant BAUT het nieuwe restaurant van Michiel van der Eerde

Nog zo’n fijn gerecht: Eend met krokantje van savoikool, crème van pruimen en mostercres.

BAUT West restaurant bar diner uit eten

Crème brûlée van kokos met gemarineerde ananas en de rest ben ik vergeten 😉

Lekker uit eten restaurant BAUT West

Man man wat een feest en wat een gaaf restaurant hebben we er weer bij in de Spaarndammerbuurt. De nieuwste BAUT is weer goed geslaagd!


Reserveren bij BAUT

Misgrijpen is niet cool, dus reserveer een tafeltje bij BAUT in West. Een tafel boeken kan hieronder.

BAUT
Spaarndammerstraat 460
Amsterdam West | Spaarndammerbuurt
Lunch | brunch |drinks | diner | optredens | events

Error: map could not be loaded - a map with the ID does not exist. Please contact the site owner.
Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Mississippi Bar Kitchen Amsterdam Oost
Sticky ribs en een bucket vol met comfort food to share

Mississippi Bar Kitchen brengt een Southern American vibe naar het Beukenplein in Amsterdam Oost. Read more

Sluiten