Libertine Comptoir de Cuisine is open en het ziet er gruwelijk goed uit

Libertine Comptoir de Cuisine is er klaar voor om Amsterdam te trakteren op all day (French) toast. Deze tweede Libertine vind je op de Berenstraat (yup middenin de Negen Straatjes) en je kunt voor je brekkie aanschuiven voor een toast op z’n Frans, maar ook in de middag en tot ’s avonds laat kun je knabbelen op een toast. Zoet, hartig, volop gluten, volledig zonder gluten, van vers briochebrood…het kan allemaal bij Libertine Comptoir de Cuisine want het is jouw French toast fissa!

Direct reserveren bij Libertine Comptoir de Cuisine

Libertine Comptoir de Cuisine loves toast

Wat dacht je van een wentelteefje met vers fruit en cream? Of een toast Benny, Flory of Norwegian? Ideaal als je zin hebt in een eitje. In de middag kun je gaan voor een steak tartare, lobster New England stilo, Philly Cheese steak of spinazie met geitenkaas en gekaramiseerde uitjes uiteraard op een toast of toast on the side. Ga je toch liever toastloos? Dan kun je ook een salade, oesters of andere bijgerechten zonder toast laten aanrukken. Het keukenteam staat onder leiding van de Franse Stephan Robert, dus als je je afvraagt waar het Franse tintje vandaan komt, nou et voilà.

Fraai interieur

En het zal geen verrassing zijn dat het interieur (zoals op de foto’s, want ik ben er nog niet geweest) er bizar goed uit ziet. Naast Casper Reinders en Steven Pooters is ook Angelos Charisteas flink bezig geweest met het interieur en het is een gevalletje goed gelukt.

Libertine Comptoir de Cuisine Casper Reinders


Libertine Comptoir de Cuisine
Berenstraat 20
Amsterdam Centrum
Ontbijt | lunch | brunch | drinks | diner

Openingstijden:
Maandag tot en met zondag van 9.00 uur tot 0.00 uur

Foto credits: Mitchell van Voorbergen

[mapsmarker marker=”445″]

Tags: Lunchen Amsterdam Centrum | ontbijten en lunchen Negen Straatjes | all day French toast concept | nieuw café Casper Reinders | Tao Group

 

 

Translate»
Lees vorig bericht:
BAUT West Spaarndammerstraat Amsterdam
BAUT gaat zaterdag open, maar dit zijn de eerste beelden van het pand en het eten

Aanstaande zaterdag gaat de nieuwe BAUT officieel open. Lees verder

Sluiten