Beef Steak Club Amsterdam nieuw in het centrum

Beef Steak Club is een nieuwe spot op de hoek van de Lijnbaansgracht en Goudsbloemstraat in Amsterdam Centrum. Aan de raamversiering te zien komt er hier een nieuwe plek om te meaten. As we speak zijn ze nog druk aan het verbouwen, maar binnenkort kunnen we hier terecht voor….ja das nog even de vraag. Er is online weinig te vinden over deze nieuwe spot dus het is één groot mysterie.

Beef Steak Club

De naam van de nieuwe plek zou je kunnen doen denken dat je er terecht kunt voor steak, dus wellicht dat dit een walhalla voor carnivoren wordt. Een spot waar biefstuk lovers aan hun trekken kunnen komen. Of waar je hamburgers, ribs en meer kunt happen. Maar dat is dus maar een vermoeden (en stiekem ook een stille wens). En blijkbaar hebben Charles & Charlie een flinke vinger in de pap bij deze nieuwe spot aangezien zij deze nieuwe spot presenteren. Verder wordt het dus even afwachten wat er hier op de hoek van de Lijnbaansgracht en Goudsbloemstraat gaat komen. En natuurlijk lees je het direct op bySam als er meer bekend is over deze nog te openen plek.

Ken je deze nieuwe aperitivobar in Westerpark al? Hij is net open en een walhalla voor antipasti lovers.

Meat spots Amsterdam

Heb je zin in vlees en heb je geen zin om te wachten totdat deze nieuwe spot open gaat? Bij deze twee nieuwe bbq spots kun je terecht voor vlees van de grill: BRAAI Westerpark vind je in Westerpark en Carnivoresmokebbq is net open gegaan op de Amstelveenseweg.

Is vlees juist helemaal niet jouw ding? Dan is het nieuwe Vegan Junk Food Bar misschien wel iets voor jou. Bij deze nieuwe bar restaurant in Amsterdam Oud-West hebben ze burgers, frietjes, bitterballen en andere snacks maar dan zonder vlees.

Beef Steak Club
Goudsbloemstraat 207-211
Amsterdam Centrum

[mapsmarker marker=”346″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Rayleigh & Ramsay Overtoom Amsterdam
Rayleigh & Ramsay nieuwe wijnbar met DIY tap

Rayleigh & Ramsay is een wel heel erg bijzonder wijnconcept dat binnenkort open gaat Lees verder

Sluiten