The Beefsteak Club is bijna af, maar ik mocht alvast proeven van hun gerechten

The Beefsteak Club is nog in de maak, maar gisteren mocht ik alvast proeven van hun gerechten. Flinke stukken rundvlees met een mooie rokerige smaak (dankzij de Josper), huisgemaakte kimchi, frietjes met schil bedekt met een laagje van homemade beef jerky salt en gruwelijk lekkere steak tartare kwamen voorbij. Hieronder een impressie van de avond.

Chef Dean Baker heeft een grote voorliefde voor werken met rook en al dat soort heerlijkheden. Hij is head chef geweest in Gordon Ramsays restaurant, dus koken kan hij zeker.

Beefsteak Club Amsterdam restaurant Jordaan

Als ik zeg dat The Beefsteak Club nog in de steigers staat, bedoel ik ook echt in de steigers. Eigenaar Sergej noemt het nog een bouwput, ik vond het er stiekem wel cool uit zien. Foto’s maken van het interieur van hoe het wordt was dan ook niet te doen, maar we kregen uiteraard wel te horen hoe het eruit komt te zien. Voorin de zaak krijgt een gepensioneerde slager zijn plekje om zijn ding te doen. Er komen twee aparte ruimtes met beiden een bar. In de ene ruimte is het meer gericht op dineren en in de kleinere ruimte kun je goed drankjes doen met een iets lekkers te eten voor erbij.

Beefsteak Club Amsterdam restaurant

Als alles volgens planning loopt gaat The Beefsteak Club 1 februari soft open voor de buurt en daarna voor het echie open.

Meatlovers komen ook aan hun trekken bij restaurant Pigs & Punch op de Utrechtsestraat.

The Beefsteak Club
Ferdinand Bolstraat 26
Amsterdam Centrum
Drinks | diner

Openingstijden:
Maandag tot en met zaterdag in de avond

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
The Beefsteak Club

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

The Beefsteak Club 52.356634, 4.890450

Tags: Nieuw restaurant Amsterdam Jordaan | lekker vlees eten | waar kun je goed steak eten | steak restaurant

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Döner Vermeer Hotelnacht kebab Amsterdam
Sterrenchef komt met döner kebab (voor een avond)

Hoe smaakt een döner kebab die door een sterrenchef is gemaakt? Read more

Sluiten