Binnenkijken en proeven bij MamaKelly het eerste roze restaurant

Oh yes MamaKelly Amsterdam op het Olympisch Stadion is AAN! Donderdag is het officiële openingsfeest, maar gisteren mocht ik al proeven van de sfeer en hun menu.

MamaKelly Amsterdam Instagramwaardig interieur

Over een fotogeniek restaurant gesproken. Bij MamaKelly Amsterdam blijf je foto’s maken. Zoveel hoekjes en coole items om kiekjes van te maken. Het toffe is dat iedere verdieping weer een andere sfeer en look & feel heeft. En alles maar dan ook echt alles is roze en koper. Heftig? Ja, maar het klopt gewoon.

Restaurant MamaKelly Amsterdam Zuid MamaKelly Amsterdam roze restaurant Restaurant MamaKelly Amsterdam roze pink MamaKelly kip kreeft restaurant Amsterdam Zuid Restaurant MamaKelly Olympisch Stadion AmsterdamUit eten Olympisch Stadion MamaKelly Amsterdam Bijzonder restaurant MamaKelly Amsterdam Restaurant MamaKelly Amsterdam Zuid Olympisch Stadion Restaurant Olympisch Stadion Amsterdam Zuid Mama Kelly Amsterdam  Mama Kelly restaurant roze pink Roze restaurant Mama Kelly Amsterdam Zuid MamaKelly Amsterdam restaurant Olympisch Stadion  Nieuwe hotspot Amsterdam Zuid Mama Kelly

Kreeft, kip en meer

Na alle hoekjes bekeken en op de gevoelig plaat gelegd te hebben is het tijd om aan tafel te gaan.

Lekker uit eten bij Olympisch Stadion Mama Kelly

We beginnen met een tonijntartaar met chimichurri en mango, steak tartare met zuur, een salade van watermeloen met fetakaas en frambozencrème en burra met avocado. Wat een fijne gerechtjes om deze avond mee te beginnen.

Mama Kelly restaurant vis eten Mama Kelly Amsterdam Olympisch Stadion Zuid MamaKelly Amsterdam steak tartare Restaurant Mama Kelly meloensalade

Erg fijn is de truffelrisotto met paddestoelen. De risotto is heerlijk zacht en de paddestoelen geven het een mooie hartige bite.

Restaurant Mama Kelly truffelrisotto

En ja hoor daar zijn ze dan, de twee dingen waar MamaKelly Amsterdam bekend om staat: Kreeft en kip. En die twee zijn behoorlijk fijn. De kreeft is super sappig en komt met een fijn kruidenolietje en de kip die 1,5 uur rondjes heeft gemaakt in de rotisserie is zo mals. Om het extra lekker te maken kun je het pittige sausje dat erbij komt erover heen gieten en als je van spicy houdt zou ik dat zeker doen.

Restaurant Mama Kelly kreeft en kip Amsterdam Mama Kelly Amsterdam kip van het spit Roze restaurant pink Amsterdam Mama KellyMamaKelly Amsterdam restaurant Zuid

Restaurant MamaKelly is vanaf aanstaande donderdag open. Dus als je zin hebt in een sappig gegrild kippetje of een lekkere kreeft, weet je waar je moet zijn.

MamaKelly
Olympisch Stadion 35
Amsterdam Zuid
Lunch | diner

[mapsmarker marker=”444″]

Tags: Nieuw restaurant Amsterdam | restaurant Amsterdam Zuid | restaurant Olympisch Stadion

Translate»
Lees vorig bericht:
Wijnproeverij met Meneer Hamersma en bijpassende bites van Mevrouw Hamersma

Wijntjes mogen proeven samen met wijnkenner Harold Hamersma is toch wel een bucketlist dingetje. Lees verder

Sluiten