Nieuw restaurant in een loods op het Entrepotdok

Restaurant Entrepot is het nieuwe project van twee mannen die zeker geen misselijk cv hebben. Het nieuwe restaurant is een samenwerking tussen Xander Waller en chef Arvid Schmidt. Xander heeft restaurant Rijsel en Arles op zijn cv staan en chef Schmidt heeft al wat uurtjes in de keuken van Wijncafé Worst en Aan de Amstel gespendeerd. Dus dat belooft veel goeds. Ik ben zelf echt groot fan van de ongecompliceerde kookstijl en de sfeer van restaurant Rijsel (die kip!!!), dus hopelijk heeft het nieuwe restaurant dezelfde fijne service, te gek eten, heerlijke wijnen en ongedwongen sfeer als Rijsel.

Restaurant Entrepot in een loods

Het nieuwe restaurant heet niet voor niets restaurant Entrepot, want het komt in een loods op het Entrepotdok. Ik denk dan gelijk aan ruig, rug, stoer en dat soort termen. Maar hoe dit nieuwe restaurant in Amsterdam Centrum eruit komt te zien wordt nog even afwachten. Want het staat nu nog in de steigers en gaat waarschijnlijk in november open. Tenminste als alles meezit, want je weet hoe zoiets gaat. Ook ben ik retebenieuwd wat er op de kaart staat zowel foodwise als winewise. Want hallo Wijncafé Worst…das zeker niet mis. Ik ga duimen voor de kreeftworst, want die is niet te doen lekker!

Ook een nog te openen restaurant om naar uit te kijken: Het nieuwe restaurant van chef Richard van Oostenbrugge. Deze sterrenchef opent na jaren bij Bord’Eau de scepter te hebben gezwaaid zijn eigen restaurant. En dit wordt het alle eerste no-table restaurant van Amsterdam. 212 gaat dit nieuwe restaurant heten en komt op de Amstel.

Restaurant Entrepot
Entrepotdok
Amsterdam Centrum
Diner

Openingstijden restaurant Entrepot:
Volgen snel

De hoofdfoto is gemaakt in restaurant Rijsel waar ik de meest gruwelijke geroosterde kip met een saus van eendenlever at.

[mapsmarker marker=”434″]

Tags: Nieuw restaurant Amsterdam Centrum | restaurant in loods Amsterdam | bijzonder uit eten Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Bistro Berlage Amsterdam Centrum
Bistro Berlage opent op het Beursplein

Bistro Berlage zo gaat de nieuwe foodspot op het Beursplein in hartje Amsterdam heten. Lees verder

Sluiten