Bistro Suzette nieuwe no-nonsense bistro met terras aan de gracht

Bistro Suzette is een nieuwe hotspot in de maak. In het pand waar voorheen het ‘altijd gezellige’ In de Buurt zat komt een nieuwe Franse bistro.

Vanaf september prik je bij deze Franse spot van een steak tartare, een dagvers visje, huisgemaakte frites, mayonaise, Crêpes Suzette en andere Franse klassiekers. Chef Henty van Holthe kookt op z’n Frans met fijne sausjes en gerechten zonder opsmuk en gebruikt hiervoor lokale groenten en vlees en vis van Nederlandse bodem en uit Hollandse wateren. Iedere week is er een ander viergangenmenu voor slechts €35.

En daarbij drink je natuurlijk een lekker glaasje wijn. Bij Bistro Suzette schenken zoals verwacht Franse wijnen, maar je kunt er ook terecht voor Duitse wijnen. Bob van Son is verantwoordelijk voor de wijnen en helpt je graag met het uitzoeken van het juiste druivensap. En voor de echte wijnfanaat heeft Bob ook hele bijzondere wijnen liggen.

Bij Bistro Suzettte kun je zowel binnen in een typische bistro setting een vorkje prikken of op het terras aan het water chillen.

Klinkt goed! Ik kan niet wachten totdat Bistro Suzette in september haar deuren heeft geopend!

Bistro Suzette
Lijnbaansgracht 246
Amsterdam Centrum
Diner | terras aan het water

Openingstijden: volgen snel

Plan je route naar Bistro Suzette

Ook interessant:

Translate»
Lees vorig bericht:
Netflix komt met een nieuwe Chef’s Table seizoen en deze draait om BBQ!

We hebben er even op moeten wachten, maar er komt weer een nieuwe Chef's Table seizoen eraan! Lees verder

Sluiten