Thaise streetfood spot Boi Boi opent tweede locatie bij Hoofddorpplein

Boi Boi Southwest krijgt ook een terras waar je kunt eten!

Boi Boi op de Dappermarkt was één van de eersten die een Thaise spot openden in Amsterdam dat een urban gevoel had. Eindelijk kon je Thais eten in een coole omgeving en als ik toevallig in de buurt was popte ik even langs voor een bordje Pad Thai, Thais snacks of iets anders lekkers. Nooit een straf.

Boi Boi Southwest in Amsterdam Zuidwest

En nu openen ze dus een tweede Thaise streetfood spot in Amsterdam Zuidwest. Om precies te zijn op de Heemstedestraat. Dat is één van de aftakkingen van het Hoofddorpplein. In het hoekpand waar Boi Boi Southwest komt zat de afgelopen maanden al een Thais restaurant, namelijk The Golden Elephant. Maar dit Thais restaurant is alweer weg en as we speak zijn ze aan het klussen om dit hoekje om te toveren tot een nieuwe Thai streetfood walhalla. Nice nice! En wie het pand een beetje kent weet dat ze een terras hebben, dus dat wordt Thais eten op het terras van Boi Boi Southwest. Yes!

Waarschijnlijk zullen ze weer de typische coole Boi Boi vibe en look & feel aan geven, dus dat wordt sowieso fijn fijn fijn.

Boi Boi Southwest op de Heemstedestraat gaat 13 mei 2019 open.

Hoofddorppleinbuurt wordt cooler en cooler

Jemig het gebied op en rondom het Hoofddorpplein wordt maar leuker en leuker. Zo opent er binnenkort op het Hoofddorpplein een vestiging van Par Hasard met flink terras (je weet wel van de beste friet van Amsterdam), je hebt er al een Bowls & Buns, de leukste Italiaan Primi Vondelpark zit er om de hoek en de Drie Wijzen in Oost zijn bezig met één van hun nieuwe coole spots Bar Bonnie. Dikke pret bij het Hoofddorpplein dus!

Boi Boi Southwest
Heemstedestraat 27
Amsterdam Zuid
Lunch | drink | diner |terras

Openingstijden Boi Boi in Amsterdam Zuidwest:
Volgen snel

[mapsmarker marker=”169″]

Tags: Boi Boi opent nieuwe locatie in Amsterdam Zuidwest | Thais restaurant in Amsterdam Zuidwest | Thai streetfood restaurant in Amsterdam | Boi Boi opent tweede locatie | Thais uit eten in Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Super Lyan cocktailbar Amsterdam centrum
Super Lyan de nieuwe bar van de beste bartender van de wereld is open!

En het ziet er om door een ringetje te halen uit. Lees verder

Sluiten